آسوشه در گفتگوی ویژه خبری:

انحصار تلگرام شکسته شد/۲۶ میلیون کاربر در پیام‌رسان‌های داخلی ثبت نام کردند

معاون فناوری مرکز ملی فضای مجازی گفت: انحصار تلگرام شکسته شده است و دیگر برگشت به عقب نخواهیم داشت.

انحصار تلگرام شکسته شد/۲۶ میلیون کاربر در پیام‌رسان‌های داخلی ثبت نام کردندبه گزارش خبرنگار گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛   برنامه گفتگو ویژه خبری امشب (دوشنبه ۷ خرداد) با حضور عباس آسوشه معاون فناوری مرکز ملی فضای مجازی و محسن کوهکن نماینده مجلس سواری اسلامی به موضوع حمایت از پیام‌رسان‌های داخلی پرداخت.

آسوشه درباره میزان خروج کاربران از تلگرام و پیوستن به پیام‌رسان‌های داخلی اظهار کرد: ۲۶ میلیون کاربر در پیام‌رسان‌های داخلی ثبت نام کردند؛  البته ۷ پیام رسان در کشور داریم و ممکن است برخی از کاربران در چند پیام‌رسان حضور داشته باشند.

معاون مرکز ملی فضای مجازی افزود: از این ۲۶ میلیون کاربر حدود ۱۰ میلیون نفر کاربر فعال در پیام رسان‌های داخلی هستند که افتخاری بزرگ است، چرا که تلگرام این میزان کاربر فعال را در طول سال به دست می‌آورد.

وی با بیان اینکه برخی کاربران از تلگرام خارج نشدند بلکه فقط برنامه آن را پاک کردند، افزود: در گذشته شما به راحتی می‌توانستید از این پیام رسان خارج شوید، اما امروز وقتی می‌خواهید از تلگرام خارج شوید باید به سایت مراجعه کنید و به چند سوال پاسخ دهید و پس از گذشت ۷۲ ساعت شاید اجازه خروج داده شود!

آسوشه با اشاره به اینکه خروج از تلگرام ملاک نیست بلکه استفاده نکردن آن توسط کاربران مهم است، بیان کرد:در اوایل فروردین ۲ میلیارد بازدید از ۱۰ هزار کانال برتر تلگرامی شده که این میزان پس از فیلتر به کمتر از ۸۰۰ هزار رسیده است.

معاون مرکز ملی فضای مجازی گفت:  البته هنوز برخی در این نرم افزار حضور دارند که این حضور اثر‌های سوء اقتصادی، امنیتی و اجتماعی دارد.

وی با بیان اینکه سرویس پیام‌رسان موجودی است که هزینه دارد، گفت: باید دید صاحب تلگرام این هزینه را از کجا تامین می‌کرد، چون کشور ما‌به آن‌ها هزینه‌ای پرداخت نمی‌کرد.

وی با طرح این سوال که چرا یک مجموعه خارجی باید این سرویس‌ها را که برای ما هم‌بسیار هزینه دارد رایگان ارائه کند، افزود: ما بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ گیگ ترافیک داشتیم که باید هزینه آن را پرداخت می‌کردیم. تلگرام هم باید این هزینه را پرداخت می‌کرد؛ بنابراین واضح است  سرویس‌های رایگان  با هدف مشخصی ارائه می‌شد.

کوهکن نیز در ادامه  برنامه با بیان اینکه امروز جلسه‌ای مشترک بین سه کمیسیون مجلس برگزار شد و وزیر ارتباطات و نمایندگان پیام‌رسان‌های داخلی هم حضور داشتند و گزارشی از مشکلات را ارائه کردند، گفت: اگر مشکلات حل شود میزان رضایت کاربران بیش‌تر می‌شود.

این نماینده مجلس افزود: عموم این پیام‌رسان‌ها از وزارت ارتباطات به دلیل اینکه تلاش کرده است مشکلات را حل کند، قدردانی کردند.

وی با اشاره به اینکه برخی از دستگاه‌های دولتی هنوز خود را برای استفاده از پیام رسان‌های داخلی تطییق نداده‌اند، اظهار کرد: وزیر ارتباطات معتقد بود عدم اقدام این دستگاه‌ها به معنی مخالفت نیست؛ بلکه به دلیل ساختار تصمیم‌گیری این دستگاه‌ها است.

کوهکن تصریح کرد:  تعدادی از نمایندگان نیز معتقد بودند نمی‌توان با توجه به سوابق تلگرام با این پیام رسان کار کرد.

نماینده مجلس با اشاره به اینکه چند سال پیش دولت با تلگرام جلسه می‌گذارد و بستر را به او داد؛ اما چنین بستری به پیام‌رسان‌های داخلی داده نشد، افزود: امروز این تصمیم حاکمیت است و نباید آن را سیاسی کرد. حاکمیت تمام جوانب را بررسی کرده و چنین تصمیمی گرفته است.

وی ادامه داد: وقتی تلگرام توسط دولت فیلتر شده است، مردم هم باید فعالیتشان در این پیام رسان را متوقف کنند؛ چرا که این موضوع مانند موسسه‌های مالی غیر مجاز است.

کوهکن با اشاره به اینکه تلگرام به عرصه اقتصادی کشور ورود کرده و بیش از ۲ میلیارد دلار پول جا به جا کرده است و اگر از مردم کلاهبرداری شود توقع دارند حاکمیت حمایت کند؛ افزود: با فیلتر تلگرام دولت اعلام کرد اگر از طریق این پیام رسان کلاهبرداری از مردم صورت گیرد؛ مسئولیتی ندارد.

نماینده مجلس با اشاره به اینکه نظام در صیانت از حریم خصوصی مردم در خصوص پیام رسان‌های داخلی جدی است، خاطرنشان کرد: دستگاه قضایی در این حوزه کوتاه نخواهد آمد به طوری که از حقوق شهروندی مردم به طور جدی پاسداری خواهد شد.

وی با بیان اینکه به کمیسیون خاص فضای مجازی نیازمندیم تا متولی برای این حوزه در قوه مقننه داشته باشیم تا براین اساس دغدغه هایمان در مسیر درست خود قرار بگیرد ،گفت: اگر دشمنان ما اعلام می‌کنند که حمله نظامی را از روی میز خود کنار گذاشته اند به دلیل این است که از توانایی های ما خبر دارند که امکانات ما می تواند اوج تکنولوژی آنها را به خطر بیندازد.

کوهکن با اشاره به اینکه مسئولیت مجلس نظارت بر حسن اجرای امور است، ادامه داد: ممکن است امر خلافی نداشته باشیم اما به نحو احسن هم اجرا نشده باشد، بخشی از اظهارنظرها از بستر فضای مجازی به جامعه می آید.

آسوشه  در بخش دیگری از این برنامه با اشاره به اینکه خدمات دولت الکترونیک و خدمات پرداخت وجه مالی باید در پیام رسان ها شکل بگیرد، افزود:  شورای عالی فضای مجازی نهادی بالادستی است و با خیال راحت نظارت می‌کند، برخی از مجموعه‌ها همکاری لازم را ندارند و بر خلاف جهت آب حرکت می‌کنند.

معاون فنی شورای عالی فضای مجازی با اشاره به اینکه در دو سه روز گذشته تلگرام کاهش وحشتناکی را بر روی الکس ها نشان داده است، اظهار کرد: انحصار تلگرام شکسته شده است و دیگر برگشت به عقب نخواهیم داشت،

وی اضافه کرد: ما پیام رسان های داخلی را دقیق ارزیابی می‌کنیم و در دفاع از حق شهروندی مردم به هیچ وجه کوتاه نخواهیم آمد.

آسوشه عنوان کرد: در جلسات متعددی که با پیام‌رسان‌های داخلی داشته‌ایم اکثرا تاکید دارند که نیاز به حمایت نداریم، فقط بدون هیچ تبعیضی به ما اجازه فعالیت در کشور داده شود؛ بعد از مدت محدودی خواهید دید که خودمان را به مردم ثابت می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه برهمین اساس مرکز ملی فضای مجازی کشور ارزیابی دقیق‌تر پیام‌رسان‌های داخلی را شروع کرده است، گفت: به زودی شاهد جهش دیگری در بحث انحصار شکنی خواهیم بود .

وی ادامه داد : سند حمایت از داده در حال آماده‌سازی است و در نوبت تصویب شورای عالی فضای مجازی قرار دارد.

معاون فنی شورای عالی فضای مجازی تاکید کرد: جنگ ما با تلگرام نیست، تلگرام پوسته جلوی ما است و یک دنیا پشت سر آن ایستاده است.

وی تصریح کرد: خواسته پیام‌رسان‌های داخلی این است که روی پای خودشان بایستند و بار‌ها در جلسات اعلام کردند که شش ماه به ما فرصت بدهید تا ما مستقل کار کنیم و هیچ حمایتی نه از دولت و نه خارج از آن نداریم.

آسوشه با بیان اینکه مهاجرت به پیام‌رسان‌های داخلی در راستای انحصارشکنی نمونه خارجی اتفاق افتاد و مردم نیز در این مسیر همراهی کردند، افزود: شش سال تمام امکانات کشور در اختیار تلگرام گذاشته شده و اکنون در حدود دو ماه است که این فرصت در اختیار جوانان کشور قرار گرفته است تا بتوانند توانایی خود را نشان دهند.

معاون فنی شورای عالی فضای مجازی با بیان اینکه فیلترشکن‌ها در دنیا مرتب الگوهای شکستن فیلترشان را تغییر می دهند، گفت: آنها برای اینکه درست عمل کنند باید الگوهای جدیدی را در پیش بگیرند.

وی با اشاره به اینکه اتحادیه اروپا در سال 2018 چیزی را به عنوان دیتا پروتکشن اجرا کرده است ،گفت: تلگرام در دو سه روز اخیر ورژن جدیدی را ارائه داده است و باید دید چه اقداماتی را می خواهد انجام دهد، تلگرام می خواهد خود را با دیتا پروتکشن اروپا تطبیق دهد.

معاون فنی شورای عالی فضای مجازی اظهار کرد: در مورد بحث حفاظت از داده ها حجت رهبری فصل الخطاب است.

انتهای پیام/

هنوز برخی دستگاه‌های دولتی از تلگرام استفاده می‌کنند

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۷ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
متاسفانه برخی حاضند با تمام مشکلاتی که برایشون پیش میاد با فیلترشکن با این همه معایبی که داره وارد تلگرام شوند
Iran (Islamic Republic of)
محمد نوروزی
۱۳:۵۰ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
فقط سروش خیلی عالیه من خیلی راضی هستم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۷ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
من هرگز در تلگرام عضو نمیشوم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۳ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
همه ی ما از پیام رسان های داخلی حمایت میکنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۵ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
خیلی عالیه ایول به پیام رسانهای داخلی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۰ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
خدا رو شکر ما تونستیم انحصار تلگرام را بشکنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۷ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
چرا حذف اکانت تلگرام 72 ساعت طول میشه؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۶ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
چه کاریه آخه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۶ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
تعداد بازدید های پیام رسانهای داخلی به تفکیک چقدر هست؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۵ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
الان سروش چند عوض داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۵ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
امنیت ما در پیام رسانهای داخلی حفظ میشه
Iran (Islamic Republic of)
سعید
۰۹:۵۳ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
درود ب پیامرسانهای داخلی و کالای ملی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۲ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
من الان در ایتا عضو هستم راضیم ولی دوست دارم پیام رسانهای دیگه را هم امتحان کنم به نظرتون کدوم را انتخاب کنم بهتره!!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۲ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
سرعت اینترنت خیلی کاهش پیدا کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۹ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
من فکر کردم همین که تلگرام رو حذف کنیم خارج شدیم یعنی هنوز عضو هستیم باید برویم سایت بع د حذف میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۹ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
زنده باد سروش درود بر پیام رسانهای داخلی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۴ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
مرگ بر تلگرام اسراییلی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۴ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
ما هرگز توهین مدیر تلگرام را فراموش نخواهیم کرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۳ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
"تلگرام اسرائیلی" باید 5 سال قبل فیلتر میشد. حالا خیلی دیره. لطمه شدیدی به ایران زد.
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۰۹:۱۷ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
مشکل الان پیام رسان های داخلی اینکه اگر یکی مثلا سروش رو داشته باشه ویکی دیگه ایتا داشته باشه نمیتونند بهم پیام بفرستند
کاری کنید که تبادل بین پیام رسان ها انجام بگیرد اینگونه رقابت وکیفیت پیام رسانها چند برابر خواهد شد
United States of America
ناشناس
۰۹:۱۳ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
از بین سروش گپ ایتا آی گپ بله ویسپیکدام بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۱ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
چرا فكر ميكنيد مردم مثل خودتون احمقن؟؟؟!!!!!!!!!!!!
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۰۸:۵۵ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
ما هرگز به تلگرام برنمیگیردیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۰ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
من خودم سروش رو نصب کردم بنظر من عالی است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۰ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
دست مریزاد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۹ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
درود بر نخبگان ما در عرصه فناوری
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۹ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
جوان های متخصص و ثابت قدم کشور ما در حال ناکام گذاشتن دشمن در راه نفوذ دشمن در کشور هستند که جا دارد از این عزیزان قدردانی نماییم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۵ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
72 ساعت باید صبر کنیم که آیا از تلگرام خارج میشویم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۰ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
درود بر پیام رسانهای داخلی
Iran (Islamic Republic of)
هادی
۰۸:۳۸ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
امیدواریم با حمایت بیشتر دولت و مردم و در اختیار گرفتن ابتکار عمل ، از تلگرام هم جلو بزنند.
به راحتی می توانند با ایده های جدیدتر و قابلیت های بهتر ، از تلگرام بهتر و کاربردی تر را ارائه نمایند.
ایرانی نشان داده که وقتی چیزی بخواهد حتما به آن دست پیدا میکند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۲ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
اگر فضای رقابتی میان پیام رسانهای داخلی ایجاد شه ارتقا پیدا میکنن این باعث میشه رغبت کاربران به آنها بیشتر شه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۲ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
باید دید صاحب تلگرام این هزینه را از کجا تامین میکرد، چون کشور ما‌به آن‌ها هزینه‌ای پرداخت نمیکرد؟؟؟؟؟؟؟
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۰۸:۲۷ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
26 میلیون ثبت نام کردن ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۲۷ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
فقط سروش عشقه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۲۷ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
چرا 26 کاربر بقیه کجا هستند؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۲۷ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
مرگ بر اسراییل مرگ بر آل سعود مرگ بر آمریکا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۲۴ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
شما بگو 100 میلیون!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۲۴ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
مردم ایران حمایت همه جانبه از ایران تا ریشه کنی صهیونیسم و وهابیت انشاء الله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۲۱ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
آفرین آفرین به پیام رسانهای اخلی
Australia
ناشناس
۰۸:۱۳ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
من قبل از فیلتر تلگرام ، پیام رسان سروش نصب کردم و یک ماه بعد هم حذفش کردم . الان هم هیچ پیام رسانی جز اینستا ندارم .
Germany
ناشناس
۰۸:۰۵ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
اگر از پیام رسان های داخلی حمایت واقعی صورت گیرد خواهید دید که انها بسیار بهتر از نمونه های خارجی کار خواهند کرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۴۶ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
من حتی اگر از دود استفاده کنم از تلگرام استفاده نمیکنم
France
ناشناس
۰۷:۴۵ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
بااین حرفهادل خودتون وخوش کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۴۳ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
واقعا برای مدیر تلگرام متاسفم که میخواد بزور کاربران را نگه داره چرا باید برای خروج از تلگرام به سایت مراجعه کرد ؟!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۳۲ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
گپ و ایتا و سروش بیشترین مخاطب را دارند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۰۳ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
من الان در همه پیام رسانهای داخلی عضو هستم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۵۲ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
الان 7 پیام رسام داخلی داریم این 26 میلیون کاربر چطوری محاسبه میشه؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۱۶ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
ای کاش به تفکیک میگفتین هر پیام رسان چقدر عضو و چقدر بازدید داره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۴:۴۳ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
واقعا خیلی عالیه که در این مدت کم 26 میلیون کاربر عضو پیام رسانهای داخلی شدند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۴:۳۵ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
تاریخ نشان داده ملت ایران کار های عجیب و غریب می کنن ترک تلگرام و پیوستن به پیام رسان های داخلی هم یکی از اون کار هاست ایرانی یعنی غیر قابل پیش بینی و با هوش.
Netherlands
ناشناس
۰۴:۲۷ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
یه سوال 2 تاش یه کار انجام میدن چرا اون فیلتره و اونیکی نباشه؟
Iran (Islamic Republic of)
عباس
۰۴:۱۱ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
این آمار هم مثل آمار تورم میمونه
Germany
ناشناس
۰۳:۰۷ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
دیروز 7 میلیون بود که
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۰۰ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
از ۲ میلیارد بازدید به ۸۰۰ هزار رسیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۴۱ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
همه خودرو با کیفیت خارجی سوار میشن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۳۸ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
کو کجاست ؟ همه که تلگرامن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۲۴ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
آخه مگه سرورای پیام رسانای داخلی میتونه 26 میلیون کاربر رو ساپورت کنه که اینو میگین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۱۴ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
انحصار تلگرام؟ یعنی چی؟ من متوجه نمیشوم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۰۵ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
من در ایتا و گپ عضو شدم با اینکه تازه فعالیت خود را شروع کردن خیلی عالی هستن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۰۴ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
یعنی الان همه در پیام رسانهای داخلی هستند ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۰۴ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
خخخ خیلی باحالین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۷ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
همين دو هفته پيش بيشتر از يك ميليارد بازديد براي تلگرام ثبت شده بود!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۱ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
#########نه به تلگرام ###########بله به پیام رسانهای داخلی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۱ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
فقط سروش.
ما تلگرام رو زیرپا میگذاریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۳۸ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
من در بله عضو شدم عاشق استیکرهایش هستم خیلی عالین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۳۲ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
ولی امروز وزیر ارتباطات گفتند از تعداد کاربران تلگرام فقط 1 میلیون نفر کم شده!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۳۰ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
شما زمانی باید از شکست انحصار صحبت کنید که مردم قدرت انتخاب داشته باشند.
United States of America
ناشناس
۰۰:۲۹ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
متاسفانه برخی بعد از فیلتر شدن تلگرام از فیلترشکن استفاده میکنن که خود باعث آسیبهای جبران ناپذیری شده
Iran (Islamic Republic of)
سعید
۱۵:۵۵ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
کاش اول فیلتر شکنت رو خاموش میکردی بعدنظر میدادی تاثیر پیام اخلاقیت بیشتر بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۷ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
فقط پیام رسانهای داخلی عشقه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۰ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
26 میلیون خیلی خوبه آمار کمی نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۰ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
تلگرام 40 میلیون کاربر ایرانی داشت خوب 26 میلیون آن به پیام رسانهای داخلی کوچ کردند
آخرین اخبار