به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ،شهروند خبرنگاران گرامی، شما می توانید سوژههای فیلم و عکس خود را به روش های زیر برای ما در پیام رسان های سروش ، بله ، گپ و آی گپ ارسال کنید.
با ذخیره کرده شماره 09303001947 در گوشی خود و نصب هر یک از پیام رسان های داخلی به دلخواه خود می توانید از طریق لینک های زیر وارد پیام رسان باشگاه خبرنگاران جوان شوید.
۲- استفاده از شناسه کاربری زیر
@shahrvandyjc
ارسال سوژه :
پیام رسان سروش از طریق لینک : Sapp.ir/shahrvandyjc
پیام رسان گپ از طریق لینک: Gap.im/shahrvandyjc
پیام رسان آی گپ از طریق لینک: Profile.igap.net/shahrvandyjc
پیام رسان بله از طریق لینک : ble.im/shahrvandyjc
انتهای پیام/پ
چرا هیچکس به داد ما نمیرسه؟؟؟ به مقدسات قسم صدای ما رو به مسئولان برسونید
علارغم پیگیری از طریق اداره آموزش پرورش ناحیه 5اصفهان وهمچنین اداره کل آموزش وپرورش استان از دوروز قبل از جلسه زور هیچکدام از این دستگاه ها به مدیر متخلف نرسید وجلسه برگزار شد
سامانه 3113 پاسخگویی به شکایات کرونایی هم اصلا قسمت ثبت شکایات به هیچ وجه وصل نمیشد به اپراتور وسامانه 190هم پاسخگو نبود
وقتی مدیر یک مدرسه اینقدر خودسر باشه ویک استان زورش به همچین مدیری نمیرسه
مدرسه متوسطه دوره اول-خانم مولایی مدیر مدرسه-زیر مجموعه ناحیه 5 شهر اصفهان-محل مدرسه واقع در شهرک شهید محمد منتظری اصفهان
لطفا وخواهشا پیگیر باشید
حقیقا به مخارج الان نمیشه گفت اجازه بدین بیمه رو بریزن.
خواهش میکنم پیگیری کنید
لطفا از شرکت لینا پیگیری بکنید که چرا در این ایام کرونایی محصولی که 140 گرم وزن داشت و 5هرازتومن قیمت تبدیل شده به 95 گرم با قیمت قبلی؟؟؟؟؟؟
اولین بارشون نیست قبل سال هم همینکارو کردن تمنا میکنم پیگیری کنید
البته خیلی از شرکت ها هستن که چنین کاری میکنن
ادرسش:حدفاصل چهارراه بلوکی و زیتون جنب برق و صنعت شایان ی ساختمون کثیف
لیتری 5000 تومان واویلااااا
رییس محترم دانشگاه پیام نور
با سلام و احترام
رییس محترم دانشگاه پیام نور
با سلام و احترام
واقعاً گیر کار کجاست؟! فقط مدیران این شرکت ها مقصر هستند یا مشکل ساختاری و سیاستگذاری های اشتباه هم موثر است؟
برای پاسخ به این مسئله، یکی از مواردی که اخیراً در استان مطرح و خبرساز شد را بررسی میکنیم؛ «کارگران اوتی».
اوایل تابستان بود که انتشار عکسی در فضای مجازی استان واکنش ها را برانگیخت و آن پارچه نوشته زرد رنگی بود نهایتاً دو متری که نوشته بود: «ریاست محترم بیمارستان شهید گنجی برازجان و رئیس محترم شبکه بهداشت و درمان دشتستان. جمعی از نیروهای اوتی یا ساعتی بیمارستان به مدت 3 سال کار بدون بیمه و به مدت 10 ماه حقوق دریافت نکرده اند. لطفاً نسبت به حقوق این عزیزان زحمت کش اقدام نمایید. با تشکر نیروهای ساعتی بیمارستان شهید گنجی». همین قدر ساده و متواضعانه.
البته مواردی همچون ساعات کاری بیش از 300 ساعت در ماه و حقوق یک میلیون تومانی هم از دیگر مشکلات این نیروها بود.
پس از انتشار این عکس، فعالین اجتماعی، برخی از تشکلها و امام جمعه برازجان موضع گرفتند و خواستار رسیدگی به حقوق کارگران بودند.
اما مسئله اصلی در پاسخ مسئولین دانشگاه علوم پزشکی به این مطالبات نهفته بود. این دانشگاه طی اطلاعیه ای اعلام کرد: «این دسته از همکاران "هیچگونه قراردادی" با بیمارستانهای تابعه علوم پزشکی استان بوشهر ندارند و به صورت "ساعت کاری" در بیمارستان همکاری میکنند.»
همچنین ماریا خویش دوست رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان در مصاحبه ای اعلام کرد: «در سالیان گذشته تعدادی نیرو "بدون انجام هیچ مصاحبه ای و یا آزمون" در بیمارستان جذب شده اند، یعنی "هیچگونه گزینشی" صورت نگرفته است. حتی مدرک این افراد مرتبط نبوده و به درد بیمارستان نمی خورد... بدون اخذ مجوز امکان پرداخت بیمه برای این نیروها وجود ندارد. جذب نیروهای اوتی در بیمارستان نیز "قانون مند نبوده" اما قول ساماندهی آنان را می دهم.»
1 طبق تعریف قانون کار، «قرارداد کار عبارت است از قرارداد کتبی یا شفاهی که به موجب آن کارگر در قبال دریافت حق السعی کاری را برای مدت موقت یا مدت غیر موقت برای کارفرما انجام می دهد».
پس عنوان قرارداد الزاماً به قرارداد کتبی اطلاق نمیشود و میتواند شفاهی باشد؛ و همین توافق شفاهی کافیست تا قرارداد کارگر و کارفرما مشمول ضوابط قانون کار شود. اگر چنین نباشد و ادعا شود هیچگونه قراردادی -ولو شفاهی- وجود ندارد، جرم سنگینتری متوجه مسئولین مربوطه خواهد بود، یعنی تخلف از بند 4 اصل 43 قانون اساسی: «رعايت آزادي انتخاب شغل و عدم اجبار افراد به كاري معين و جلوگيري از بهرهكشي از كار ديگري».
2 طبق قانون کار، رعایت حداکثر ساعات کار، حداقل حقوق، بیمه، پرداخت کارمزد اضافه کاری، حق عائله مندی، حق مسکن و خواروبار و... از طرف کارفرما الزامی است. نمیشود به این بهانه که قرارداد کتبی وجود ندارد، کارگر را از این حقوق قانونی محروم کرد.
3 چون در شرایط اقتصادی کارگران، ممکن است آنها ناچاراً در برابر قواعد و شرایط ظالمانه و غیرقانونی کارفرما کوتاه بیاید تا بتواند معیشت حداقلی برای خود و خانواده اش فراهم کند، قانون برای حمایت از حقوق کارگران، در ماده 1- بند 11 از آیین دادرسی کار عنوان میکند، برخی موارد حتی با توافق نیز نمیتوان از اجرای آنها خودداری نمود؛ مانند رعایت حداقل مزد قانونی و رعایت حداکثر ساعات قانونی کار. پس محرومیت داوطلبانه کارگر از حق قانونیاش، امکان پذیر نیست.
4 دانشگاه علوم پزشکی در زمینه بکارگیری این نیروها تخلف داشته؛ اینکه بدون رعایت ضوابط و قانون نیرو جذب گردیده تخلفی است که در جای خود باید رسیدگی شود، اما قطعاً این تخلف مجوزی برای تخلفات دیگر و تضییع حقوق کارگر نمیباشد.
اما پرسش مهمتر این است که دانشگاه علوم پزشکی چطور توانسته این تخلفات را انجام دهد و چندین سال این روند غیرقانونی ادامه پیدا کند؟! اگر همین اعتراض ساده کارگران نبود، این همه تخلف آشکار میشد؟! آن هم در جایی که پای سلامت و جان مردم در میان است! چه چیزی مجوز این همه تخلف بوده است؟! مقصر اصلی کیست؟!
براساس ماده 96 قانون کار، نظارت بر اجرای صحیح مقررات قانون کار و آیین نامه ها، نظارت بر اجرای مقررات حمایتی مربوط به مدت کار، مزد، رفاه کارگر از وظایف بازرسی اداره کار است. این بازرسیها باید به صورت مستمر، همراه با تذکر اشکالات و معایب و نواقص باشد. همچنین با توجه به اینکه گزارش بازرسین اداره کار در حکم گزارش ضابطین دادگستری است، تقاضای تعقیب متخلفان در مراجع صالح نیز توسط این اداره میتواند انجام گیرد.
با قدرت و اختیاراتی که قانون کار و در واقع ساختار قانونی کشور به اداره کار داده، این نهاد را مدافع حقوق کارگران معرفی کرده است.
حال باید از این مدافع حقوق کارگران پرسید آیا طی این سالها از بیمارستان شهید گنجی و دانشگاه علوم پزشکی بازرسی انجام نداده است؟! یا اینکه آنها پنهان کاری کرده یا مدارک خلاف واقع در اختیار اداره کار گذاشتهاند؟! یا اداره کار بازرسی کرده، به تخلف هم احیاناً رسیده، ولی در قبال آنها بنا به دلایلی سکوت کرده است؟!
انتظار میرود اداره کار با شفاف سازی درخصوص بازرسیهایش از دانشگاه علوم پزشکی و بیمارستان گنجی، پاسخگوی ابهامات موجود درباره عملکرد خود و به وجود آمدن چنین مشکلاتی باشد.
از مسیر چنین شفافیتی است که میتوان دلایل بخش عمدهای از مشکلات کارگری را شناسایی کرد.
آقای خلیلاللهی رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی! ما مردم آذربایجان شرقی منتظر گزارشات بعدی شما درمورد متهم های احتمالی آتیش سوزی ارسباران هستیم
-لطفا درباره متهمان احتمالی آتش سوزی اخیر ارسباران از طریق دادگستری آذربایجان شرقی پیگیری نمایید
- به غیر از سه نفر متهم آنش سوزی حتما متهمان دیگر وجود داره ممکنه شامل سودجویان ویلاسازی - شرکتهای تجاری کشت درختهای غیر بومی مانند پالونیا - که گیاه مهاجم برای محیط زیست هس - فقط ب منظور منفعت طلبی بعضی افراد هس
ما مردم آذربایجان شرقی منتظر گزارشات موتق دیگه ازطرف رئیس دادگستری آذربایجان شرقی هستیم . جنگلهای ارسباران توسط ابا و اجداد روستاییان از میلیون هکتار به هزار هکتاری رسیده است و روستاییان مقیم یا غیر ساکن نباید ب بهانه کشت درختانی توسط اجداد و ابادشون - خودشون صاحب کل ارسباران بدونن لطفا رسیدگی کنین بستر آبهای ارسباران توسط روستاییان داره محدود میشه ک برای حیوانات جنگلها هم دردساز هس و هم برای سیل مهیاساز میشه ک در این میان باز حیوانات آسیب می بینن و جنگلها تخریب میشه
خواهشمندیم نسبت به استخدام کادر اداری قوه قضائیه که در سال 96 برگزار شده و 7200 نفر پذیرفته شدن و تمامی کارهای استخدامی رو جهت شروع بکار انجام دادن ، اما تا کنون خبری از شروع بکار نشده ، گزارشی مفصل تهیه فرمائید تا این 7200 نفر از بلاتکلیفی خلاص بشن .
با سلام واحترام
به استحضار می رساند مدت هاست تعدادی اشخاص در خودروهای خود در گلستان هشت واقع در بلوار امام خمینی اقدام به مصرف مواد مخدر یا اقدامات خلاف شرع می نمایند که این اقدام ایشان موجبات مزاحمت برای ساکنین را فراهم آورده است وبرخوردی هم با ایشان نمی شود به نحویکه نوامیس ساکنین در عذاب اند از نیروی انتظامی وبسیج تقاضای برخورد وبرقراری گشت های مستمر در خیابان مزبور را داریم.
با تشکر از شما
لطفا پیگیری بفرمایید اینکه نتایج آزمون استخدامی شرکت معدنی نوآوران مس که در تاریخ 1 دی برگزار شده بود و قرار شد که آخر دی ماه اعلام بشه و توسط شرکت کارآسا آزمون برگزار شد کی اعلام میشه بخدا خیلی نیاز داریم به این شغل .
ضمنا این آزمون از طرف مجتمع مس سونگون برگزار شده بود.
با سپاس
گویاهیچ نظارتی وجودندارد؟؟؟
#دانشگاه صنعتی شیراز = شهریه گران