به گزارش خبرنگار حوزه سیاسیون گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سیاست خارجی به معنی دنبال کردن هدفهای کشور در محیط بینالمللی و در رابطه با جامعهها، دولتها و کشورهای دیگر است. همچنین سیاست خارجی، راهنمای موضعگیری در جهان است؛ و مجموعهای از اهداف بینالمللی و راههای رسیدن به آنها را شامل میشود.
در همین راستا محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام نکات مهمی در رابطه با سیاست خارجی که برگرفته از تاریخ صدسال اخیر ایران است در صفحه اینستاگرامش به اشتراک گذاشت و عنوان کرد: سیاست خارجی نباید به تعارفات و ژست و گپ و گفت تقلیل یابد.
رضایی نوشت: "چهار درس سیاست خارجی-تاریخ صدسال اخیر ایران، چهار درس مهم را در سیاست خارجی ثبت کرده است. اولین درس این که سیاست خارجی نباید به تعارفات و ژست و گپ و گفت تقلیل یابد.
دوم آن که اگر با تلاش و هزینه دادن، بر روی کاغذ به جایی رسیدیم، باید آن را نقد کنیم، وگرنه طلب ما نسیه میماند وبه سراب تبدیل میشود.
سوم آن که بارها تجربه شده است طرف مقابل به تعهدات خود پایبند نیست؛ پس نباید فرصت ها را ازدست داد.
چهارم آن که نتیجه خوشبینی، تضمین نگرفتن و گام به گام جلو نرفتن این است که امتیاز بدهیم، ولی طرف مقابل تنها روی کاغذ با ما جلو بیاید و در موقع عمل یا مریض و یا با کسی دیگر جا به جا شود تا پای قراری جدید به میان آید! "
انتهای پیام/