طرح تشدید نظارت بهداشتی بر عرضه مواد غذایی در ماه مبارک رمضان در چهارمحال و بختیاری در حال اجراست.

تشدید نظارت بهداشتی بر عرضه مواد غذایی در ماه رمضانبه گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اهمیت رعایت نکات بهداشتی در تهیه و توزیع مواد مصرفی روزه داران گفت: ۳۶ کارشناس در قالب  ۱۸ اکیپ بازرسی، طرح ویژه تشدید نظارت بهداشتی بر عرضه فرآورده‌های غذایی در طول ماه رمضان را از ساعت ۱۶ تا ۲۲ هر روز در استان اجرا می‌کنند.

سید راشد جزایری افزود: در قالب این طرح، بازدید و نظارت بر کارگاه‌ها و مراکز تهیه و توزیع شیرینی و زولبیا و بامیه، آش و حلیم، محل‌های عرضه خرما و مواد غذایی مورد مصرف ماه رمضان، با دقت بیشتری از سوی بازرسین و کارشناسان بهداشت صورت می‌گیرد.

رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: توجه به رنگ انواع شیرینی، پرهیز از مصرف این مواد در صورت هر گونه سوختگی، توجه به نظافت یخچال‌ها و محل نگهداری مواد و استفاده متصدیان از دستکش و روپوش مخصوص، از نکات بهداشتی حائز اهمیت در خرید مواد غذایی است.

جزایری از مردم خواست: در صورت مشاهده هر گونه تخلف در این زمینه، موارد را از طریق شماره تلفن ۱۹۰ گزارش کنند.

انتهای پیام/خ

تشدید نظارت بر عرضه مواد غذایی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار