قاسم زراعتکار رئیس اتحادیه نانوایان سنتی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباه ساعات کار نانوایی ها در ایام ماه رمضان اظهار کرد: ساعات کاری نانوایی های سنتی بربری و سنگگ در ماه رمضان از 13 ظهر و لواش و تافتون از صبح آغاز و تا بعد از افطار ادامه دارد.
به گفته وی نانوایان سنتی در ایام ماه رمضان همانند گذشته تا پس از افطار آماده تحویل نان تازه و داغ به روزه داران هستند.
زراعتکار با اشاره به اینکه نانوایان نسبت به ثبات قیمت نان در سال های اخیر گلایه مند هستند، بیان کرد: از سال 93 تا کنون،نرخ جدیدی برای نان سنتی اعلام نشده است. در سال گذشته طبق تصمیم کارگروه آرد و نان افزایش 15 درصدی قیمت نان تصویب شد و با وجود آنکه نانوایان نسبت به این نرخ معترض بودند اما پس از گذشت چهار روز از اعلام نرخ های جدید،رئیس جمهور از افزایش قیمت نان جلوگیری کردند.
این مقام مسئول با بیان اینکه 90 هزار نانوایی سنتی حدود 93 درصد نان مورد نیاز مردم را تامین می کند،ابراز کرد: با توجه به افزایش هزینه های کارگری،تورم،مالیات،حامل های انرژی و ... انتظار می رود که سازمان حمایت در رابطه با قیمت نان تصمیمات لازم را اتخاذ کند چرا که ثبات قیمت نان در چهار سال اخیر، مشکلات متعددی برای نانوایان به وجود آورده است.
رئیس اتحادیه نانوایان سنتی در پایان با بیان اینکه نانوایان به دنبال گران شدن قیمت نان نیستند، گفت:اگر دولت افزایش هزینه نانوایان را پرداخت کند این آمادگی میان نانوایان وجود دارد که نان رایگان در اختیار مردم قرار دهد.
انتهای پیام/