
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،تحقیق انجام شده نشان میدهد، افراد دارای رژیمهای غذایی سالم غنی از میوهها و سبزیجات، اسرافکارترین جمعیت هستند و از این روی، مخالفان این رویه، خواستار آموزش بهتر مصرف کنندگان هستند.
بر پایه تحقیقات، هر آمریکایی روزانه یک پوند غذا هدر میدهد؛ این یعنی افراد دارای رژیمهای غذایی سالم غنی از میوهها و سبزیجات، اسرافکارترین هستند.
بنا بر این گزارش، روزانه حدود ۱۵۰۰۰۰ تن غذا در خانوارهای آمریکایی دور ریخته میشود؛ یعنی معادل یک سوم کالریهای روزانهای که هر آمریکایی مصرف میکند. این در حالی است که میوهها و سبزیجات بیشتر از فراوردههای دیگر و بعد از آنها فراوردههای لبنی و سپس گوشت بیشترین دورریز را دارند.
آمریکاییها روزانه ۱۵۰۰۰۰ تن غذا را هدر میدهند، یعنی هر نفر یک پوند
ناگفته نماند که این ضایعات تلفات زیست محیطی بسیاری دارند، به گونهای که حجم غذاهای دور ریخته شده، معادل استفاده سالانه از m۳۰ جریب زمین، m۷۸۰ پوند آفت کش و tn۲/۴ گالن آب آبیاری است. غذاهای فاسد گورستانهای زباله را پر کرده و گاز متان که گاز گلخانهای قدرتمندی است، تولید میکنند.
محققان در اداره کشاورزی هشت سال دادههای غذا را تا سال ۲۰۱۴ تحلیل کردند تا دریابند کجاها غذاها هدر داده شده و چه کسانی از مردم میگویند این کار را موقع صرف غذا انجام میدهند. این تحقیق در Plos One منتشر شد.
بنا بر این مطالعه، سالمترین آمریکاییها اسراف کارترین هستند که علت این امر مصرف بالای میوهها و سبزیجاتی است که غالبا دور ریخته میشوند. میوهها و سبزیجات برای رشد به زمین کمتری ـ. البته نیازشان به آفت کشها و آب بسیار است ـ. نسبت به غذاهای دیگری، چون گوشت نیاز دارند.
بیشتر بخوانید:در کشورهای خارجی چطور با اسراف کاران برخورد می شود؟
«لیزا جانز»، متخصص تغذیه و یکی از نویسندگان این مطالعه میگوید: «باید تلاش همزمانی برای افزایش کیفیت غذا و نیز کاهش ضایعات غذایی داشته باشیم و هر دو را انجام دهیم.»
مطالعه جانز آموزش مصرف کنندگان درباره نگهداری میوهها و سبزیجات برای کاهش ضایعات غذایی را توصیه میکند.
او میگوید: «مصرف کنندگان همه موارد را با هم نمیبینند و هنگامی که غذا را در سطل آشغال میاندازند، هزینه را در نظر نمیگیرند. نمیخواهیم نگرانیهای مشروع درباره ایمنی مواد غذایی را نادیده بگیریم، بلکه باید آگاه باشیم؛ تنها هزینه غذا مسأله نیست. زمان و انرژی لازم جهت تهیه و نگهداری غذا هم است که غالبا در خانوارهای های شلوغ در اولویت قرار ندارد.»
بنا به گزارش مرکز تنوع بیولوژیکی، چهار زنجیره از ده زنجیره بزرگ خواربارفروشی آمریکا تعهدات خاصی به کاهش ضایعات غذایی دارند.
Walmart به بالاترین رتبه یعنی رتبه B. دست یافت، در حالی که Aldi US بدترین بود. Trader Joe’s، Target و Whole Food همگی عملکرد ضعیفی داشته و در رتبه D. قرار گرفتند.
جردن فیگیردو که کمپین میوهها و سبزیجات زشت را به راه انداخته و در این گزارش همکاری کرده است، میگوید: «مواد غذایی هدر رفته در بسیاری از سطوح وجود دارد. سوپرمارکتها مجوزی رایگان برای انجام هر کاری جهت کاهش مواد غذایی هدر رفته یا بخشیدن غذاهای اضافی کسب میکنند. کارهای زیادی است که آنها میتوانند و باید برای کاهش مواد غذایی رفته انجام دهند، به ویژه با در نظر گرفتن این که آنها اساسا دروازه بانان مواد غذایی مان هستند.»
فیگیردو میافزاید: باید تأمین مالی بهتری برای بازیافت مواد غذایی و استفاده گسترده از کمپوستینگ باشد که فقط برای حدود یک نفر از ده آمریکایی فراهم است.
منبع:تابناک
انتهای پیام/