به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه کرمی مدیرگروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان کرمانشاه گفت: از مدت ها پیش از شروع ماه مبارک رمضان هماهنگی و هشدارهای لازم به اصناف مبنی بر رعایت نکات بهداشتی و استفاده از مواد اولیه سالم در تهیه انواع خوراکی داده شده است.
وی گفت: از همان روز نخست ماه مبارک نیز نظارتها به طور گسترده تشدید شده و این نظارت ها بر صنوف عرضه کننده زولبیا و بامیه و آش و حلیم بصورت ویژه خواهد بود.
وی افزود: 250 کارشناس بهداشت محیط در طرح تشدید نظارتهای ماه مبارک رمضان خبر داد و افزود: این کارشناسان در قالب تیم های چند نفره بصورت روزانه بازرسی صنوف را برعهده دارند.
کرمی گفت: 29 هزار مکان عمومی و مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در سطح استان وجود دارد که از این تعداد 24 هزار مکان محل تهیه و توزیع مواد غذایی هستند که با دقت بیشتری رصد میشوند.
کرمی با بیان اینکه این مراکز به دو دسته حساس و غیرحساس تقسیم بندی میشوند، گفت: مراکز حساس از جمله قنادیها و کبابیها بصورت ویژه بازرسی میشوند.
انتهای پیام/د