به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛ سلمانزاده مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای آذربایجان شرقی در مراغه با اعلام این خبر گفت: با وجود تخصیص اعتبار نبود پیمانکار اجرای این طرح را ۲ سال به تاخیر انداخته است.
وی افزود: از زمان تخصیص اعتباربرای اجرای طرح ۴ مورد مناقصه برگزار شده، ولی کسی در آن شرکت نکرده است.
وی گفت: با هماهنگیهای صورت گرفته در خصوص آسفالت این مسیر امسال به منظور کاهش تصادفهای منجر به فوت بهسازی و آسفالت میشود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان خاطرنشان کرد: سال گذشته ۲۵ کیلومتر از مسیر بهسازی آسفالت شده است.
فرماندار شهرستان ویژه مراغه نیز در این جلسه گفت: جاده مراغه – هشترود از نظر آسفالت در بدترین شرایط قرار دارد و این وضع تصادفات منجر به فوت را بیشتر کرده است.
وی افزود: در یک سال گذشته حدود ۴۰ نفر به خاطر غیر استاندارد بودن این مسیر در اثر تصادف جان باخته اند.
فرماندار شهرستان مراغه با اشاره به جان باختن ۴ نفر در روزهای گذشته گفت: نباید نبود پیمانکار برای آسفالت این مسیر عامل جان باختن شهروندان شود.
شکری، از وضع بد راههای روستایی و نبود خط کشی در راههای روستایی مراغه انتقاد کرد و افزود: در زمان کمبود و نبود اعتبار اجرای طرحهای عمرانی نیازمند مدیریت جهادی است.
دادستان عمومی و انقلاب مراغه نیز در این جلسه با اشاره به آمار بالای تصادفهای منجر به فوت و جرح در این مسیر گفت:: سال گذشته نزدیک به ۹۰ میلیارد ریال دیه به جان باختهها و مجروحان تصادفهای این مسیر پرداخت شده است.
دلداری ادامه داد: اگر این دیهها صرف آسفالت مسیر میشد خانوادههایی داغدار و بی سرپرست نمیشدند.
وی با انتقاد از وضع آسفالت راههای روستایی افزود: اگر راههای روستایی به موقع آسفالت، لکه گیری و خط کشی نشود، حوادث رانندگی در آنها بیشتر از جادههای اصلی خواهد شد.
انتهای پیام/ش