به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، احمد بماندشتی گفت : تب خونریزی دهنده کریمه کنگو هر سال در فصلهای بهار و تابستان به دلیل افزایش فعالیت کنهها شیوع بالایی پیدا میکند، به طوری که در یک بازه زمانی آمار ابتلای بیشتری در مقایسه با سایر فصلها دارد.
بماندشتی گفت:تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از طریق گزش کنه یا ترشحات خونی دام آلوده قابل انتقال است و در صورت وارد شدن به بدن انسان میتواند منجر به مرگ شود.
وی با تاکید بر اینکه افراد باید از ذبح سنتی و خانگی به شدت پرهیز کنند افزود:بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در ابتدا با تب ناگهانی، سردرد، بدن درد، تهوع و استفراغ و در بعضی از افراد با خونریزی ظاهر میشود.
رییس شبکه دامپزشکی فهرج گفت:شهروندان گوشت تازه ذبح شده را به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۰ تا ۴ درجه سانتیگراد نگهداری کرده و بعد از آن اقدام به تکه کردن گوشت نمایند.
بماندشتی افزود:مصرف گوشت در صورتی که دام در کشتارگاههای مجاز ذبح شده، در دمای مناسب نگهداری شود و لاشه گوشت نیز به تائید دامپزشکی رسیده باشد هیچ مشکلی ندارد.
انتهای پیام/ح