به گزارش خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سرهنگ دوم ابراهیم پرسا در تشریح این خبر گفت: در شرایط بحرانی پیش آمده در بازار ارز، برخی افراد سودجو با راه اندازی وب سایت، بیتوجه به غیرمجاز بودن خرید و فروش ارز در فضای مجازی اقدام به تبلیغ و جذب مخاطب نمودهاند.
وی افزود: طبق دستورالعمل اجرایی تاسیس، فعالیت و نظارت بر صرافیها، هیچ صرافی مجوز خرید و فروش و فعالیت مجازی ندارد.
این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد: در این بین کلاهبرداران نیز بیکار ننشستهاند و به دنبال فرصتی برای کلاهبرداری در این حوزه هستند. آنها این بار با راه اندازی سایتهایی برای خرید و فروش ارز، ابتدا با تبلیغات نظر مشتریان این حوزه را به سوی خود جلب و مشتریان را ترغیب به واریز وجهی به حساب آنها برای خرید ارز مینمایند و پس از دریافت وجه، دیگر پاسخگوی مشتری نخواهند بود.
سرهنگ پرسا گفت: اسامی صرافیهایی که با مجوز معتبر در حال فعالیت هستند در تارنمای بانک مرکزی وجود دارد و هموطنان میتوانند خرید و فروش ارز را در این صرافیها انجام دهند.
رئیس پلیس فتا استان گلستان اظهار کرد:شهروندان عزیز فریب تبلیغات پرهیاهوی منتشر شده در فضای مجازی را نخورند و برای انجام خرید و فروش کالا از طریق فروشگاهها و سایتهای معتبر اقدام کنند.
این مقام ارشد انتظامی گفت: مرکز توسعه تجارت الکترونیکی متولی اعطای نماد اعتماد الکترونیکی به سایتهای فروشگاهی مجاز است، بنابراین هموطنان دقت داشته باشند برای جلوگیری از سوءاستفاده سودجویان سایبری تا حد امکان از سایتهای فروشگاهی که دارای نماد اعتماد الکترونیک هستند خرید اینترنتی انجام دهند.
انتهای پیام/