جمالی گفت:پنجمین همایش بررسی مسائل فرهنگی و اجتماعی پناهندگان با حضور شخصیت ها و مقام های ملی و استانی در مجتمع یاوران مهدی(عج) قم برگزار شد.

برگزاری پنجمین همایش مسائل فرهنگی واجتماعی پناهندگان درمجتمع یاوران مهدی قم

به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازقم؛روابط عمومی استانداری قم روز یکشنبه اعلام کرد که احمد محمدی فردر «پنجمین همایش بررسی مسائل فرهنگی و اجتماعی پناهندگان» در قم،حمایت ویژه جمهوری اسلامی ایران از مفاخر و نخبگان مهاجر در حوزه های مختلف فرهنگی و ادبی به ویژه در حوزه دین و قران را یادآور شد وگفت: شناسایی، معرفی و تقدیر از نفرات برتر این حوزه در همایش های مختلف جزو برنامه های این اداره کل است.

وی همچنین با اشاره به میزبانی مردم ایران از مهاجرین خارجی به ویژه مردم مسلمان و مجاهد افغانستان افزود: نگاه ما به مهاجرین و مردم مسلمان و متدین افغانستان با کارنامه ای درخشان در زمینه مجاهدت در برابر ظلم و ستم، برگرفته از نگاه مهربانانه و دلسوزانه رهبر معظم انقلاب و نگاهی کاملا ارزشی است.

محمدی فر، مقابله با هجمه های فرهنگی دشمن در مورد پناهندگان و تمرکز بر مسائل فرهنگی و اجتماعی اتباع خارجی را مهم عنوان کرد و عنوان کرد: استفاده از نخبگان مهاجر حوزوی و دانشگاهی به عنوان افسران مقابله با این هجمه فرهنگی در دستور کار است.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری قم نیز در این همایش با بیان این که این استان پذیرای بیشترین مهاجرین خارجی است افزود: قم از استان های پیشرو در زمینه ارائه خدمات فرهنگی و آموزشی به اتباع خارجی محسوب می شود.

وی با اشاره به برنامه ها و اقدام های بنیادی وزارت کشور برای بهبود و ساماندهی وضعیت فرهنگی و اجتماعی مهاجرین خارجی ادامه داد: این همایش با هدف ارتقای بنیان فرهنگی و اجتماعی پناهندگان برگزار شد.

احد جمالی با اشاره به این که جمهوری اسلامی ایران میزبان پناهندگان زیادی از کشورهای مختلف مسلمان می باشد بیان کرد: نگاه جمهوری اسلامی به مقوله پناهندگی و اتباع، نشات گرفته از آموزه ها و باورهای دینی است.

وی با بیان این که نگاه سخاوتمندانه جمهوری اسلامی ایران به پناهندگان در تفکرات حضرت امام (ره) و نظرات خردمندانه رهبری متبلور یافته است یادآورشد: متناسب با این نگاه، خدمات ارزنده ای به پناه جویان و اتباع خارجی مقیم ایران داده می شود.

معاون استاندار قم همچنین با اشاره به لیست خدمات ارائه شده به اتباع و پناه جویان در قم گفت: در حوزه آموزش های فنی و حرفه ای، بهداشت و درمان، ازدواج و سفرهای زیارتی اتباع مقیم قم، شاهد اقدام های بسیار خوبی هستیم.

جمالی با بیان این که 27 هزار دانش آموز اتباع خارجی دارای مجوز در قم مشغول به تحصیل می باشند، به وجود 3 هزار دانش آموز مربوط به اتباع غیر مجاز در قم اشاره و اضافه کرد: برابر دستور رهبری، زمینه تحصیل این دانش آموزان نیز فراهم شده است.

وی آمار بالای طلاب و دانشجویان خارجی مشغول به تحصیل در قم را مورد اشاره قرار داد و گفت: هدف جمهوری اسلامی ایران، تربیت نسلی متخصص و کارآمد برای توسعه و پیشرفت کشورشان می باشد.

جمالی با اشاره به حضور اتباع زیادی از کشور افغانستان در قم، اشتراکات فرهنگی، تاریخی و مذهبی بین ایران و افغانستان را یادآور شد و افزود: برای تقویت این اشتراکات و صیانت از آن در مقابل توطئه ها باید از ظرفیت نخبگان فرهنگی و مذهبی 2 کشور استفاده شود.

پنجمین همایش بررسی مسائل فرهنگی و اجتماعی پناهندگان با حضور شخصیت ها و مقام های ملی و استانی در مجتمع یاوران مهدی(عج) قم برگزار شد.

انتهای پیام /ح

450 هزار دانش آموز اتباع خارجی در ایران تحصیل می کنند

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.