به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، قلعه والی شهر ایلام میزبان جشنواره غذاهای گیاهی، خوراکی زاگرس از ۱۸ اردیبهشت ماه به مدت ۳ روز بود.
عبدالمالک شنبه زاده مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان در خصوص هدف از برگزاری این جشنواره اظهار داشت: این جشنواره به منظور آشنایی گردشگران و مسافران با غذاهای محلی مناطق مختلف استان برگزار شد.
در جشنواره غذاهای گیاهان خوراکی که در قلعه والی شهر ایلام برگزار شد غذاهایی همچون خورشت کنگر، خورشت تره، قارچ و نان ساجی در معرض دید علاقمندان قرار گرفت.
انتهای پیام/ب