رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت:بودجه قابل توجهی به مجتمع‌های آبرسانی روستایی کشور در نظر گرفته شده پیگیر هستیم بخش قابل توجهی از این اعتبارات به سیستان وبلوچستان اختصاص یابد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، محمدرضا رضایی کوچی رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به اینکه از سال گذشته از صندوق اعتبارات ملی بودجه قابل توجهی به مجتمع‌های آبرسانی روستایی کشور در نظر گرفته شده پیگیر هستیم بخش قابل توجهی از این اعتبارات به استان نیازمند سیستان و بلوچستان اختصاص یابد.

محمدرضا رضایی کوچی  با بیان اینکه این اعتبارات با موافقت رهبر معظم انقلاب پیش بینی شده است اظهار داشت: عمده آبرسانی به روستا‌های سیستان و بلوچستان که بیشترین جمعیت آن شرایط سختی را پشت سر می‌گذارند به وسیله تانکر در حال انجام است.

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به وضعیت راه‌های روستایی سیستان و بلوچستان گفت: از آنجایی که وضعیت راه‌های روستایی این استان به نسبت میانگین کشور بسیار نامطلوب است مکاتباتی با رئیس جمهوری، رئیس مجلس و وزیر راه و شهرسازی برای تامین منابع مالی مورد نیاز در این زمینه انجام شده است.

وی با بیان اینکه این موضوع باید مجددا در کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی پیگیری شود گفت: از دولت انتظار داریم راه‌های روستایی این استان را به طور ویژه مورد توجه قرار دهد.

رضایی کوچی زندگی مردم ساکن در بافت‌های حاشیه شهر زاهدان را بسیار سخت و دشوار توصیف کرد و افزود: با توجه به بازدید‌های صورت گرفته امروز با مسئولان کشوری قرار شد وزارت راه و شهرسازی نسبت به افزایش اعتبارات و تامین قیر برای آسفالت معابر حاشیه این کلان شهر تلاش مضاعف داشته باشد.

وی تامین اعتبار برای اتمام تصفیه خانه آب شهر زاهدان را ضروری دانست و تصریح کرد: از آنجایی که این تصفیه خانه با وجود گذشت افزون بر ۱۰ سال هنوز به پایان نرسیده در نشست آینده اعضای کمیسیون عمران مجلس با وزیر نیرو نسبت تامین اعتبار این طرح تصمیماتی اتخاذ خواهد شد.

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی همچنین بر اتمام راه آهن چابهار - زاهدان تاکید کرد و افزود: این طرح بزرگ ملی با توجه به اهمیت فراوان آن برای کشور باید مورد توجه قرار گیرد که در این زمینه با حضور وزیر راه و شهرسازی در کمیسیون عمران بطور اختصاصی برای این طرح نشستی پیش بینی شده است.

به گفته کارشناسان پروژه راه آهن یک خطه چابهار- ایرانشهر- زاهدان با ۶۱۰ کیلومتر طول ظرفیت جابجایی ۹۲۷ هزار مسافر و ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تن بار را در افق سال ۱۴۰۱ دارد.

این پروژه نقش مهمی در توسعه سواحل مکران و اتصال کشور‌های آسیای میانه و افغانستان به آب‌های آزاد دارد.

وی تصریح کرد: برای کمک به مردم سیستان و بلوچستان نیاز است طرح‌های عمرانی این استان در نشست‌های متعدد این کمیسیون با حضور وزرای وزارتخانه‌های دست اندرکار و سازمان برنامه و بودجه پیگیری شود.

 طول راه‌های روستایی سیستان و بلوچستان ۱۶ هزار و ۳۲۵ کیلومتر است که هشت درصد کل راه‌های کشور را شامل می‌شود و از این رقم نیز تنها ۶ هزار و ۱۸۶ کیلومتر آن آسفالته است.

 از مجموع پنج هزار و ۵۹۴ روستای سیستان و بلوچستان ۲ هزار و ۵۷۰ روستا از شبکه آبرسانی برخوردارند و سه هزار و ۲۴ روستای آن فاقد هرگونه سامانه آبرسانی هستند که آب آشامیدنی مورد نیاز ساکنان این روستا‌ها بوسیله تانکر سیار تامین می‌شود.

انتهای پیام/ع

سفر رئیس کمیسیون عمران مجلس به زاهدان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.