![در برابر استفاده شبانهروزی نوجوانان از موبایل چه کنیم؟](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20324023_435.jpg)
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت؛ محمد دادرس سرپرست اداره کل هواشناسی گیلان امروز گفت: با نفوذ سامانه ناپایدار از جمعه گذشته به آسمان استان، بارش رگبارهای پراکنده بهاری تا پایان هفته ادامه دارد.
وی افزود: دریای خزر با ارتفاع ۵۰ سانتی متر تا یک متر تا پایان هفته برای فعالیتهای دریانوردی در بعضی ساعات نامناسب است.
سرپرست اداره کل هواشناسی گیلان خاطر نشان کرد: از دیگر پدیدههای جوی در این مدت رعد و برق و وزش باد گرم به ویژه در مناطق کوهستانی است.
محمد دادرس تصریح کرد: دریای خزر با ارتفاع موج ۱۰ تا ۶۰ سانتیمتر از امروز تا پایان این هفته برای فعالیتهای دریانوردی با احتیاط مناسب است.
انتهای پیام/م.ع