اکبری‌بیرق گفت: دولت باید تلاش کند تا در راستای توسعه کشور از احزاب استفاده شود.

دولت باید برای توسعه کشور از احزاب استفاده کندبه گزارش خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حسن اکبری‌بیرق مشاور معاون سیاسی وزیر کشور و دبیر اجرایی همایش احزاب در نشست خبری همایش علمی ‌"تحزب و توسعه" ، اظهار کرد: در راستای تحقق شعارهای دولت مبنی بر توسعه سیاسی و حمایت از فعالیت نهادهای مدنی در حوزه سیاسی وزارت کشور ایده برگزاری چنین همایشی مطابق با بخشنامه منشور گفتگوی سیاسی شکل گرفت.

وی افزود: تأکید معاون سیاسی وزیر کشور بر این بود که به همه مسائل از جمله تعصب با دیدگاه علمی نگاه شود، بنابراین پروپوزال و طرح تفصیلی این همایش با مشارکت دانشگاهیان در قالب انجمن علوم سیاسی و همچنین جمعی متشکل از نخبگان علمی شکل گرفت.

دبیر اجرایی همایش احزاب بیان کرد: بعد از اینکه طرح همایش مورد کار کارشناسی قرار گرفت و به معاون سیاسی وزیر کشور داده شد، وی طرح مذکور را به مقام عالی وزارت پیشنهاد داد و وزیر کشور پس از مطالعه این طرح به دلیل آنکه خود نیز عزمی راسخ برای تسهیل فعالیت نهادهای مدنی داشت، با این طرح موافقت کرد.

مشاور معاون سیاسی وزیر کشور بیان کرد: این طرح به نحوی نوشته شده که سه ضلع دانش، مدیریت و تجربه را در بر خواهد گرفت و در این همایش عناصری از مدیریت اجرایی، حاکمیت، نخبگان و اندیشه‌ورزان حضور خواهند داشت.

اکبری‌بیرق بیان کرد: کار حزبی در کشور ما دوران ابتدایی خود را طی می‌کند، لذا برای آنکه رشد کند، احزاب ،اندیشه‌ورزان و دولت باید تلاش کنند تا در راستای توسعه کشور از احزاب استفاده شود.


انتهای پیام/

راه حل ها برای توسعه احزاب در کشور

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.