مالک باقری مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاهگفت: پرورش مرغ گوشتی در استان کرمانشاه بیشتر در واحدهای صنعتی صورت می گیرد و در برخی مناطق نیز پرورش مرغ گوشتی در واحدهای سنتی و روستایی نیز صورت می گیرد.
وی افزود: یکی از وظایف این اداره تامین پروتئین جامعه است و مرغ گوشتی به عنوان منبع پروئتینی در دسترس افراد جامعه قرار دارد که نسبت به مواد پروتئینی دیگر مانند گوشت قرمز قیمت کمتری دارد و بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد.
باقری گفت: 659 واحد مرغداری صنعتی و طیور بومی در استان فعال است که 63هزار و 700 تن گوشت در استان کرمانشاه تولید می شود.
وی گفت: نظارت و کنترل هر گونه خودروی حامل طیور، دانه مرغ، کود، تخم مرغ و خودروی حامل فراوردهای جانبی الزامی است و برای تولید محصول سالم باید بر کلیه مراحل تولید گوشت مرغ نظارت شود.
انتهای پیام/ز