مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت:659 واحد مرغداری صنعتی و طیور بومی در استان کرمانشاه فعال هستند

فعالیت 659 واحد مرغداری در کرمانشاهمالک  باقری  مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه  در گفتگو با   خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاهگفت: پرورش مرغ گوشتی در استان کرمانشاه بیشتر در واحدهای صنعتی صورت می گیرد  و در برخی مناطق نیز  پرورش مرغ گوشتی  در واحدهای سنتی و روستایی نیز صورت می گیرد.

وی افزود:  یکی از وظایف این اداره تامین پروتئین جامعه است و مرغ گوشتی به عنوان منبع پروئتینی در دسترس افراد جامعه قرار دارد که نسبت به مواد پروتئینی دیگر مانند گوشت قرمز قیمت کمتری دارد و بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد.

باقری گفت: 659 واحد مرغداری صنعتی و طیور بومی در استان فعال است که 63هزار و 700 تن گوشت در استان کرمانشاه تولید می شود.

وی گفت:  نظارت و کنترل هر گونه خودروی حامل طیور، دانه مرغ، کود، تخم مرغ و خودروی حامل فراوردهای جانبی الزامی است و برای تولید محصول سالم باید بر کلیه مراحل تولید گوشت مرغ نظارت شود.

 

انتهای پیام/ز

 

تولید 63 هزار و 700تن گوشت مرغ در استان کرمانشاه

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.