در حالی که بخش عمده تغییرات آب و هوایی ناشی از فعالیت های مخرب کشورهای توسعه یافته است، نتیجه این تغییرات بیشتر کشورهای فقیر و کمتر توسعه یافته را متضرر می کند.

تغییرات آب و هوایی برای کشور‌های فقیر چه پیامد‌هایی دارد؟به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،پژوهش های محققان دانشگاه وینینگن در هلند نشان می دهد که تغییرات آب و هوایی در مقیاس محلی در بسیاری از کشورهای جهان در حال وقوع است و این امر به شدت کشورهای فقیر را در معرض خطر قرار می دهد.

بر همین اساس کشورهای فقیری که هنوز دارای ساختارهای قومی و قبیله ای هستند و میزان تصاعد گازهای گلخانه ای در آنها کمتر از کشورهای صنعتی و توسعه یافته است، بیشتر از این تغییرات آب و هوایی لطمه خواهند دید و شدت گرمای هوا در این کشورها مشکلات اساسی ایجاد خواهد کرد.

نقشه این تغییرات که وضعیت گرم شدن کره زمین را تا سال 2100 به تصویر کشیده نشان می دهد که گرمای هوا در این کشورها که عمدتا در آفریقا و آمریکای جنوبی واقع هستند از مرز 40 درجه خواهد گذشت و ضروری است که کشورهای توسعه یافته جهان با صرف هزینه های مالی قابل توجه جلوی تداوم این روند را بگیرند.

مهم ترین بخش از جهان که به علت گرمایش کره زمین دچار مشکلات و تخریب شدید می شود جنگل های آمازون است که از بین رفتن آن تاثیرات غیرقابل جبرانی بر محیط زیست و اکوسیستم طبیعی جهان بر جای خواهد گذاشت. نتیجه اولیه این تخریب، از دست رفتن پوشش گیاهی منطقه، خشک شدن خاک و تبدیل آن به شن های روان و آوراگی ده‌ها میلیون نفر به علت غیرقابل زیست شدن منطقه آمازون است.


بیشتر بخوانید:شادترین کشور دنیا که هیچ دی اکسید کربنی در آن تولید نمی شود+تصاویر


این تغییرات کشاورزی را در این بخش از جهان ناممکن کرده و امنیت غذایی و اقتصادی را در ده‌ها کشور قاره آمریکا به خطر انداخته و رشد اقتصادی کشورها را هم کند خواهد کرد. گفتنی است که بر اساس این بررسی گرمای کره زمین در نقاط مختلف جهان بین 1.5 تا 4.5 درجه سانتیگراد افزایش می یابد که حتی تغییر 1.5 درجه ای این دما هم می تواند تاثیرات مرگباری داشته باشد.

منبع:فارس

انتهای پیام/

هشدار در مورد پیامدهای خطرناک تغییرات آب و هوایی برای کشورهای فقیر

برچسب ها: دانستنی ها ، خواندنی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.