به گزارش خبرنگار حوزه فنآوریهای نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا به تازگی اعلام کرده است درکنار دیگر شاخههای نظامی در این کشور در نظر دارد واحد نظامی برای عملیات خارج از جو کره زمین راه اندازی کند.
کارشناسان اعتقاد دارند این تصمیم ترامپ در واکنش به توسعه سلاحها به وسیله کشورهای روسیه و چین است که میتوانند با آنها به ماهوارههای سایر کشورها حمله کنند.
ازجمله سلاحهای فضایی ارتش آمریکا میتوان فضاپیمای (X-۳۷B) و موشکهای هایپرسونیک (hypersonic missiles) را نام برد، کنگره آمریکا نیز ایده تشکیل ارتش فضایی را مطرح کرده بود، اما این طرح به دلیل نگرانی از بابت بودجه سرسام آورآن درسال ۲۰۱۷ رد شده است.
بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران پیش بینی کرده اند که در آینده کشورها وارد جنگهای فرازمینی و خارج از اتمسفر کره زمین با هدفهای مختلف میشوند.
ساختار دفاعی آمریکا اکنون از ۵ دسته، ارتش، نیروی دریایی، تفنگداران دریایی، نیروی هوایی و گارد ساحلی تشکیل شده است و حال مقامهای آمریکایی در فکر راه اندازی دسته ششم هستند.
فضاپیمای بدون سرنشین (X-۳۷B) متعلق به نیروی هوایی آمریکا تاکنون چندین ماموریت مخفیانه انجام داده است، این فضاپیما شبیه به نمونههای شاتل و به وسیله یک موشک به مدار زمین انتقال داده میشود، همچنین در پایان ماموریت مانند هواپیماهای جنگنده برروی باند فرود میآید.
این فضاپیما گنجایش حمل ماهواره به فضا را دارد و وزن تقریبی آن حدود ۴۹۹۰ کیلوگرم است.
موشکهای هایپرسونیک نیز میتوانند اهداف تعیین شده در فضا را منهدم کنند، این موشکها سرعتی برابر با ۵ ماخ یا حتی بیشتر میتوانند پیدا کنند.
مسئولان آمریکایی اعلام کرده اند که برای جنگ در فضا آماده نیستند، اما کشورهای چین و روسیه تجهیزات لازم را پیاده سازی کرده اند.
کارشناسان اعتقاد دارند در آینده فیلمهای سینمایی چون جنگ ستارگان دیگر یک فیلم سینمایی نخواهد بود و امکان دارد در دنیای واقع رخ دهد.
محققان اعلام کرده اند دولت آمریکا نیاز به منابع مالی عظیم، ابزارهای جدید، پیشرفت فناوری و آموزش تخصصی دارد تا بتواند برای جنگ احتمالی در ماورای زمین آماده باشد.
اکنون گروهی از محققان در حال تدوین دستورالعمل قوانین جنگهای فضایی و استفاده از نیروهای نظامی کشورها در خارج از جو کره زمین هستند.
پیمای فضای بیرونی کره زمین مشهور به (The Outer Space Treaty) درسال ۱۹۶۷ امضا شده است و مورد تصویب سازمان ملل متحد قرار گرفته است و هنوز مورد استفاده قرار میگیرد.
انتهای پیام/