مدیرجهادکشاورزی سرباز گفت::برداشت محصول انبه از ۴۳۰ هکتار باغات این شهرستان آغاز شد.

نارویی مدیرجهادکشاورزی سرباز در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، گفت: محصول انبه این شهرستان اواخر خرداد ماه کاملا می‌رسد، اما برای تولید ترشی به صورت کال برداشت می‌شود.

وی ادامه داد:بیش از ۹۵ درصد محصول انبه شهرستان سرباز به صورت کال برداشت می‌شود.

نارویی افزود: حدود ۷۰ درصد این محصول برای تولید ترشی به شهرستان میناب استان هرمزگان ارسال می‌شود و بقیه را مردم محلی به صورت سنتی در منازل خود به ترشی تبدیل می‌کنند.

وی گفت: ۵۴۰ هکتار باغ انبه در شهرستان سرباز وجود دارد که ۴۳۰ هکتار آن باغ‌های بارور است.

مدیرجهاد کشاورزی سرباز افزود: هم اکنون در نهالستان این شهرستان ارقام پیوندی انبه و در باغ مادر ۱۷ نوع انبه پرورش داده می‌شود.

نارویی تصریح کرد: حدود ۱۵۰ نفر از کشاورزان شهرستان سرباز، در امر تولید انبه اشتغال دارند.

وی نبود صنایع تبدیلی و بسته بندی را یکی از ضعف‌های موجود در فرآوری محصول انبه این شهرستان بیان کرد و افزود: به همین دلیل بخش اعظم محصول تولید شده، از این شهرستان خارج می‌شود.

نارویی گفت: با وجود این که جواز تاسیس کارگاه‌های فرآوری انبه در خود شهرستان سرباز اخذ شد، اما به علت نبود سرمایه گذار مناسب و دانش کافی، هیچ صنایع تبدیلی و فرآوری در منطقه ایجاد نشده است.

ترشی تولید شده از محصول انبه سیستان و بلوچستان در میناب هرمزگان به خارج از کشور صادر می‌شود.

انتهای پیام/ع

وجود ۵۴۰ هکتار باغ انبه درسرباز 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار