مديرعامل صندوق بازنشستگی كشوری بر تشكيل فراكسيون بازنشستگان كشوری از سوی نمايندگان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ جمشید تقی زاده مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، در آیین افتتاح ساختمان جدید اداره کل بازنشستگی استان تهران که با حضور مدیران ارشد صندوق بازنشستگی کشوری و چند تن از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، اظهار کرد : در ۱۸ سفری که به استان های مختلف کشور داشتم با کانون های بازنشستگی گفتگوهای مفصلی داشتیم که قطعا نظرات این عزیزان راهگشای ما خواهد بود.

مديرعامل صندوق بازنشستگی كشوری بر تشكيل فراكسيون بازنشستگان كشوری از سوی نمايندگان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد.

وی در ادامه تصریح کرد: برنامه و طرح های خوبی را آغاز كرديم و تلاش داريم آثار اين اقدامات، نتايج مطلوبی را برای بازنشستگان به دنبال داشته باشد.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی خاطرنشان کرد: خودم را حافظ سرمایه های بازنشستگان عزیزمان می دانم. کسری منابع و شکاف بین منابع و مصارف چالش فعلی صندوق بازنشستگی کشوری است که بخشی از این کسری منابع به قوانین و مقررات طی سال های متمادی از گذشته تا حال باز می گردد و بخش دیگر آن به مدیریت صحیح در صندوق مربوط می شود که تلاش همه ما جبران کاستی ها و ضعف ها و بهبود نقاط قوت گذشته است.

 تقی زاده با بیان اینکه تعامل و هماهنگی بیشتر در حوزه بازنشستگی، بین دولت و مجلس شورای اسلامی یک ضرورت است، اضافه کرد: انتظار ما راه اندازی و فعال شدن فراکسیون بازنشستگان در مجلس شورای اسلامی برای شنیده شدن صدای بازنشستگان، طرح مسائل و مشکلات این عزیزان است که امید می رود به زودی شاهد این اتفاق باشیم.

وی با اشاره به اینکه مدیریت درست در طی سال های گذشته در صندوق می توانست از بسیاری مسائل امروز پیشگیری کند، گفت: بارها گفته‌ام که صندوق های بازنشستگی ابرچالش نیستند، بلکه ابرمسئله هستند و مسائل با تدبیر و کار جهادی قابل حل است.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با اشاره به اینکه تعدادی از شرکت ها سودآوری خوبی برای سرمایه های در اختیار دارند، گفت: این در حالی است که برخی شرکت های موجود زیان ده بوده و این گونه شرکت های زیان ده نیازمند ساماندهی هستند.

 در این مراسم، احمد صافی مسئول کانون بازنشستگان کشوری استان تهران نیز گفت: توسعه سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و سلامت جسمی و روانی و اجتماعی تک تک افراد جامعه پس از خانواده به مدرسه و معلم وابسته است و اکنون بیش از ۷۰۰ هزار معلم آموزش و پرورش که زمانی تربیت کنندگان نیروی انسانی کشور بودند، بازنشسته تحت پوشش صندوق بازنشستگی کشوری هستند و در ۳۰۵ کانون بازنشستگی به آنان خدمت می شود.

صافی افزود: معلمان بازنشسته در تامین سلامت و زیستن خود مشکل دارند و در حقوق شان تبعیض هایی وجود دارد. همچنین از تنهایی و عدم پذیرش در جامعه رنج می برند که این مهم نیازمند تدوین و تصویب سند سالمندی در کشور است و باید مجلس با تشکیل فراکسیون بازنشستگان دوران سالمندی را حمایت کند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار