برداشت محصولات جالیزی خارج از فصل از سطح ۲ هزار و ۶۰۰ هکتار از اراضی شهرستان خنج آغاز شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ بستان اسلامی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: با هدف صرفه جویی در مصرف آب، مدیریت بازار، تعادل قیمت و جلوگیری از زیان کشاورزان، سطح زیر کشت محصولات جالیزی این شهرستان در مقایسه با سال‌های پیشین، ۲۵ درصد کاهش یافته است.

وی افزود: برداشت این محصولات که شامل هندوانه، خربزه احمدی (شمام)، طالبی، خربزه مشهدی، خیار سبز، کدو، گوجه فرنگی و بادمجان است.

اسلامی ادامه داد: برداشت این محصولات تا نیمه دوم خرداد ادامه دارد و با توجه به تولید میانگین ۲۵ تن محصول در هر هکتار، پیش بینی می‌شود امسال تا پایان فصل بهار، ۸۰ هزار تن محصولات جالیزی از اراضی این شهرستان برداشت و به بازار مصرف داخل و خارج از کشور عرضه شود.

وی با اشاره به اینکه شهرستان خنج قطب تولید محصولات جالیزی در استان فارس به شمار می‌آید، اظهار داشت: کورده، فیدویه، گرمشت، باغان، سیف آباد، کورکی و حومه شهر خنج از مناطق عمده کشت این محصول هستند.

به گفته اسلامی، محصولات جالیزی شهرستان خنج افزون بر ارسال به تهران و چندین استان دیگر به کشور عراق، ترکیه و کشور‌های حوزه خلیج فارس نیز صادر می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج اظهار کرد: این شهرستان نخستین تولید کننده محصولات جالیزی خارج از فصل در استان فارس و دومین تولید کننده در کشور بعد از استان کرمان است.

اسلامی تصریح کرد: محصولات جالیزی، مهم‌ترین محصولات زراعی شهرستان خنج است که در چهار فصل کشت می‌شود، اما کشت بهاره و پاییزه عمده‌ترین آنهاست.

شهرستان خنج در فاصله ۲۶۵ کیلومتری جنوب شیراز قرار دارد.
انتهای پیام/ر

آغاز برداشت محصولات جالیزی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۰ ۰۵ شهريور ۱۳۹۷
خدا قوت درود بر کشاورزان پر تلاش فارس
آخرین اخبار