به گزارش خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، شیرازی رئیس اتحادیه پوشاک تهران در برنامه گفتگوی 18:30 درخصوص چرایی استفاده از مارک های خارجی برای تولیدات داخلی گفت: این رویکرد مربوط به سال های گذشته بود ولی از سال گذشته که کمپین حمایت از تولیدات داخلی تشکیل و بستر فرهنگی برای مردم ایجاد شد، فروشندگان کمتر به این کار تمایل دارند.
شیرازی با بیان اینکه در هفته گذشته همایشی با حضور 140 تولید کننده عضو اتحادیه پوشاک سراسر کشور در راستای ترغیب به استفاده از مارک های ایرانی برای تولید داخلی برگزار شد گفت: رویکرد ها به این سمت است اما هنوز برخی تولید کنندگان کوچک و زیر زمینی از مارک های خارجی برای تولیدات خود استفاده می کنند که محصولات آنها بیشتر در شوهای لباس و فضای مجازی عرضه می شود .
وی ادامه داد: در واحدهای صنفی قانون مند کمتر از 10 درصد تولید داخلی با مارک خارجی عرضه می شود.
رئیس اتحادیه پوشاک گفت:در این میان مطالبات مردم در استفاده از برند ایرانی بسیار موثر است.
وی ادامه داد:در گذشته عوامل بازدارنده برای تولید کننده و عرضه کننده اجناس داخلی زیاد بود به طور مثال مالیات های مختلف اعم از مشاغل و کارگر که این امر بر روی استفاده از مارک های خارجی تاثیر داشت . البته رییس کمیسیون اقتصادی مجلس قول هایی برای رفع مشکلات در این زمینه داده است.
این مقام مسئول تصریح کرد:تولید کنندگان برای رونق تولید ملی جهادی کار می کنند و امسال با فرمایش مقام معظم رهبری در راستای حمایت از کالای ایرانی، جانی به کالبد تولید کنندگان دمیده شده و تولید کننده داخلی با سود اندکی فقط برای جا انداختن تولید داخلی فعالیت می کنند.
بر اساس این گزارش در ادامه برنامه توکلی از تولید کنندگان شلوار جین با برند ایرانی در ارتباط تلفنی تصریح کرد : در سال های گذشته خرید مردم بیشتر به سمت برند خارجی بود ولی با فرهنگ سازی مناسب این جهت به سمت برند ایرانی رفته است.
وی ادامه داد:بیشترین معضل ما تعرفه گمرکی بالا برای مواد اولیه است همچنین ثبت برند ایرانی برای ما چالش زا است زیرا مستلزم ثبت شرکت است که مشکلات خاص خود را دارد.
بر اساس این گزارش در ادامه اسفنانی مدیر کل تعزیرات تصریح کرد: اگر جنس ایرانی را با برند خارجی عرضه کنند مصداق تقلب است و اگر مردم به ما اعلام کنند ما پیگیری خواهیم کرد.
وی ادامه داد:تخلفات در این زمینه از طریق سامانه 135 قابل پیگیری است و سازمان تعزیرات با توجه به وظیفه نظارتی خود، تمام توان را بر حمایت از کالای ایرانی گذاشته است و با گشت های مشترک مرتبط با کالا و خدمات ، با هرگونه تخلفی برخورد می کند .
بر اساس این گزارش شهرام میرآخورلو، معاون بازرسی سازمان حمایت در گفتگوی تلفنی ، درباره اقدامات مهم این سازمان برای حمایت از کالای ایرانی تصریح کرد: بر اساس دستورالعملی که پیش ازاین نیز وجود داشت، همه اقلام پوشاک تولید داخل کد رهگیری دریافت می کنند و این امر به مراجع قانونی کمک می کند که متخلفان و توزیع کنندگان پوشاک قاچاق و تقلبی را شناسایی کنند.
وی ادامه داد:شماره تلفن 124 برای دریافت شکایات یا پیشنهادهای مردم در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام/