به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ به تازگی فیلمی از یک دانش آموخته دانشگاه خوارزمی تهران در فضای مجازی منتشر شده که وی در این فیلم ادعا میکند بهرهوریاش از مدرک دکترای آبشناسی یکی از دانشگاههای معتبر کشورمان چیزی جز جاروکشی نبوده است، در حالی که پیگیریها نشان داد این مسئله دروغ است و این دانشآموخته ایرانی پیشنهادات کاری خود را خودش رد کرده است.
صلاحالدین کامرانی دانش آموخته دانشگاه خوارزمی که اهل مریوان و دارای دکترای رشته آبشناسی است در کلیپی که در فضای مجازی منتشر کرده ادعا کرد که بازار کار ایران به صورتی است که فردی با چند مقاله علمی پژوهشی چارهای جز جاروکشی ندارد و حتی این مسئله از سوی اسحاق جهانگیری معاول اول رئیسجمهور پیگیری شد ولی در نهایت مشخص شده است که چنین ادعایی صحت ندارد.
برای اینکه بیشتر درباره وضعیت دانشگاههای کشور و برخورد با دانشآموختگان بدانیم با عبدالرحیم نوهابراهیم سرپرست دانشگاه خوارزمی گفتوگو کردیم.
نوهابراهیم در این باره به خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، گفت: به طور معمول اساتید دانشگاه که با دانشجویان در امور تحقیقاتی فعالیت میکنند دانشجویان نخبه را حتی در مقاطع پایینتر از دکتری، شناسایی کرده و آنها را به مراکز و شرکتهایی که به تخصص آنها نیاز دارند، معرفی میکنند.
وی افزود: درباره دانشآموخته نامبرده نیز همین کار صورت گرفته ولی وی پیشنهادات را رد کرده است.
نوهابراهیم اظهار داشت: البته دانشگاهها وظیفه شغلیابی برای فارغالتحصیلان را ندارند اما با توجه به شناختی که اساتید از دانشجویان پیدا میکنند آنها را به شرکتهایی که نیاز به این افراد دارند، معرفی میکنند.
منبع: فارس
انتهای پیام/