به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان، پایگاه اینترنتی روزنامه گاردین در مطلبی به روش های عجیب خوشآمدگویی و دست دادن دونالد ترامپ پرداخت و نوشت: دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، از شیوه های عجیب و متفاوتی برای دست دادن و خوشآمدگویی به مهمانانش در کاخ سفید استفاده میکند. نحوه خوشآمدگویی و میزبانی او متاثر از روابطش با میهمان و میزان رضایت او است.
هر زمان که ترامپ به دیدار شخصیتی می رود و یا میزبان می شود، سبک دست دادن او به سوژه ای داغ برای رسانه ها تبدیل می شود. او چند روز پیش با امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه، دیدار کرد و استقبال گرمی از او به عمل آورد. همچنین، در دیدار با آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان، خلاف سال گذشته با او دست داد و از وی تمجید کرد.
در ادامه به روشهای عجیب دست دادن ترامپ اشاره میشود.
نخستین سبک دست دادن ترامپ که بیشتر از آن استفاده می کند، روشی همانند «مچ انداختن» است. او کف دستش را پیش می کشد و پس از قلاب کردن آن، دست مخاطب را به تندی سمت خودش می کشد. این حالت موجب برهم خوردن تعادل طرف مقابلش می شود. ترامپ بارها، حتی در حال نشسته نیز، به این سبک دست داده است. او در دیدار اخیرش با شینزو آبه، نخست وزیر ژاپن، به مدت 19 ثانیه دست او را در این حالت نگه داشت. جاستین ترودو، نخست وزیر کانادا، از معدود مقاماتی است که موفق به کنترل دست دادن ترامپ شد. او با گرفتن بازوی راست ترامپ، بر این سبک از دست دادن مسلط شد.
در صورتی که ترامپ موفق به اجرای این سبک مچ انداختن نشود و حریف در دست دادن بر او غلبه کند، او دو حرکت نشان می دهد: نخست اینکه با دست دیگر روی مچ طرف مقابل می زند و یا با انگشت به مخاطبش اشاره می کند. به نظر می رسد این واکنش او نوعی تاکید بر برتری و غلیه طرف مقابل است. امانوئل مکرون در دیدار چند روز پیش، با تاب دادن مچ دست خود، بر این سبک ترامپ غلبه کرد. ترامپ پس از آنکه متوجه غلبه او شد در مقابل خبرنگاران، شوره سر را از روی کت مکرون برداشت. به این روش او بار دیگر برتری خود را بر حریفش اثبات کرد.
ترامپ گاهی اوقات با بهانه های عجیب از دست دادن امتناع کرده است. یکی از جالبترین لحظات دیپلماتیک، نخستین کنفرانس خبری مشترک او با آنگلا مرکل بود که ترامپ از دست دادن با او خودداری کرد. او در دیدار شب گذشته خود با مرکل دست داد و او را بانویی فوق العاده توصیف کرد.
برخلاف آنگلا مرکل، رئیس جمهور آمریکا بارها با ترزا می، نخست وزیر انگلیس، دست داده است. او در نخستین دیدارش با ترزا می، در حالی که دست او را گرفته بود از پله ها پایین آمد. برخی از کارشناسان معتقدند روابط سیاسی عمیق بین دو طرف علت اصلی این حرکت بوده است. عده ای نیز اعلام کردند ترامپ فوبیای (ترس) سقوط از پله دارد و برای همین حین پایین آمدن از پله دست ترزا می را گرفت.
ملانیا ترامپ همواره از گرفتن دست همسرش در محافل عمومی خودداری می کند یا به سختی به گرفتن دست او رضایت می دهد. ترامپ حین میزبانی از مکرون، بارها با ضربه زدن انگشت کوچک خود از ملانیا خواست دستش را بگیرد و با وجود بیاعتنایی ملانیا در نهایت دست او را گرفت. (اینجا)
کارشناسان با بررسی سبک های دست دادن ترامپ بر این باور هستند که رئیس جمهور آمریکا به حفظ شخصیت غالب خود تمایل دارد تا از این طریق برتریاش را به اثبات برساند.
انتهای پیام/