برای نخستین بار در مازندران رشته دانشگاهی مدیریت نان راه اندازی شد.

سید محمد جعفری مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۲ کشور در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،گفت: مجوز راه اندازی این دانشگاه با همکاری دانشگاه علمی کاربردی چوب و کاغذ مازندران گرفته شده است.
وی با بیان اینکه اساتید و رشته‌هایی که قرار است در این دانشگاه تدریس شود انتخاب شدند، افزود: آزمایشگاه این دانشگاه نیز راه اندازی شده است.
جعفری هدف از راه اندازی این دانشگاه را افزایش آموزش نانوایان و ارتقای کیفیت نان اعلام کرد و گفت: دوره‌های آموزشی این دانشگاه کوتاه مدت است.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۲ کشور گفت: کمیته تخصصی این دانشگاه مقرر کرد علاوه بر دانشجویان همه افرادی که قصد گرفتن مجوز نانوایی را دارند در این دانشگاه کلاس‌های آموزشی را باید فرا بگیرند.
انتهای پیام/ک


دانشگاهی برای بهبود کیفیت نان

برچسب ها: نان ، دانشگاه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.