به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان؛محمدجواد فدائی در کارگروه ساماندهی موسسات و صندوقهای قرض الحسنه فاقد مجوز استان با اشاره به سابقه تشکیل این کارگروه، گفت: بنا به گزارشات واصله، در اواسط سال ۹۵ حدود ۷۴ موسسه شامل ۳۷ صندوق قرض الحسنه و ۳۷ تعاونی اعتباری غیرمجاز در استان وجود داشته که ۳۰ درصد نقدینگی استان را در اختیار داشتند.
وی با اشاره به اینکه از مجموع ۷۴ موسسه و صندوق قرض الحسنه فاقد مجوز در استان طی اواسط سال ۹۵ تاکنون، هشت تعاونی اعتباری مجوز دریافت کرده اند، یادآورشد: جمع آوری آمار دقیق صندوقهای قرض الحسنه و تعاونیهای اعتباری غیرمجاز به ترتیب به عهده نیروی انتظامی و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان میباشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمان از تشکیل جلسهای با حضور هیات مدیره صندوق تعاون روستایی در کرمان به منظور تصمیم گیری قطعی و نهایی در خصوص نحوه ادامه فعالیت این صندوق در آیندهای نزدیک خبر داد.
فدائی با تاکید براینکه از مجموع ۲۴ تعاونی اعتباری راکد استان، چهار تعاونی به طور قانونی منحل شده اند، تصریح کرد: مراحل قانونی در خصوص انحلال ۲۰ واحد باقی مانده نیز در حال انجام است که با پیگیریهای اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تا اواسط نیمه دوم سال جاری این ۲۰ واحد باقی مانده همچون ۴ واحد منحل شده، به طور قانونی منحل شده و کار آنها خاتمه مییابد.
وی با اشاره به اینکه از مجموع صندوقهای قرض الحسنه فاقدمجوز، ده صندوق با اخطارهای لازم از سوی نیروی انتظامی برای دریافت مجوز اقدام کرده اند، خاطرنشان کرد: نیروی انتظامی استان ظرف سه هفته آینده حداقل ۹ صندوق قرض الحسنه را براساس اولویت مشکل دار بودن به معاونت حفظ حقوق عامه دستگاه قضائی معرفی خواهد کرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمان گفت: از معاونت حفظ حقوق عامه دستگاه قضائی استان انتظار میرود به نحو قانونی صندوقهای قرض الحسنه غیرمجاز را وادار نماید تا تکلیف خود را اعم از اخذ مجوز یا انحلال روشن نماید.
انتهای پیام/پ