وی ادامه داد: از جمله کارهایی که انجام شده و قرار است تداوم داشته باشد، ارائه خدمات فناورانه به شرکت ملی گاز و رفع مشکلات عملیاتی پالایشگاهها است.
زمانیان افزود: برای یکی از پالایشگاهها که در بیست و سومین نمایشگاه بینالمللی نفت و گاز و پتروشیمی رونمایی خواهد شد، از طریق همکاری با یک شرکت خارجی قراردادی را به امضا خواهیم رساند که در نتیجه آن مشکل خوردگی این پالایشگاه رفع شود، البته انتقال دانش فنی به کشور در بطن این قرارداد، انجام خواهد شد.
رئیس پردیس پایین دستی پژوهشگاه صنعت نفت اضافه کرد: بعد از تحقق این موضوع پالایشگاههای بعدی توسط خود انیستیو فرآورش در زمینه مشکل خوردگی مورد ترمیم و اصلاح قرار خواهند گرفت.
وی با بیان اینکه افزایش راندمان واحدهای بازیافت گوگرد یکی از دیگر مسائل مهمی است که از جانب پردیس پایین دستی پژوهشگاه صنعت نفت در حال پیگیری است، افزود: واحدهای بازیافت گوگرد یکی از بخشهای مهم پالایشگاه ها به شمار میرود این موضوع مسئله زیست محیطی دارد ، باید راندمان این قسمت به حد ماکزیمم برسد تا محیط زیست آلاینده نشود.
زمانیان بیان کرد: پالایشگاههای کشور دچار کاهش راندمان واحد بازیافت گوگرد هستند، بنابراین در راستای تفاهمنامهای که امضا خواهیم کرد این موضوع مورد پیگیری قرار خواهد گرفت.
رئیس پردیس پایین دستی پژوهشگاه صنعت نفت پیشنهاد کاهش گازهای ارسالی به فلر را از دیگر اقدامات این مجموعه دانست و گفت: امیدواریم ظرف مدت دو تا سه سال آینده به قراردادی در این زمینه دست یابیم و بتوانیم مناطقی مانند عسلویه را که گرفتار این چالش هستند نجات بدهیم.
وی با اشاره به اینکه پژوهشگاه صنعت نفت در زمینه دانش فنی کاتالیستها در حال تلاش است، گفت: بعد از دستیابی به دانش فنی توسعه و تولید انبوه کاتالیستها به بخش خصوصی واگذار میشود تاکنون تولید انبوه 2 کاتالیست به بخش خصوصی واگذار شده و سه کاتالیست در بیست و سومین نمایشگاه بینالمللی نفت و گاز پتروشیمی به بخش خصوصی واگذار خواهد شد تا تولید داخلی آنها محقق شود و کشور از واردات آنها رهایی یابد.
زمانیان در پایان گفت: یک کاتالیست دیگر که مصرف پتروشیمی دارد در دستور کار قرار گرفته و کار تحقیقات آنها در پژوهشگاه صنعت نفت گاز و پتروشیمی انجام شده است.
به گفته وی؛ در بیست و سومین نمایشگاه بینالمللی نفت گاز و پتروشیمی تفاهمنامه تولید انبوه آن با بخش خصوصی انجام خواهد شد.
انتهای پیام/