امسال سطح زیرکشت محصولات زراعی در استان ۲۰ درصد کاهش پیدا می‌کند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بندرعباس ، علی باقرزاده رئیس جهاد کشاورزی استان هرمزگان گفت:با تصمیم جهاد کشاورزی و شورای حفاظت آب هرمزگان برای عبور از بحران آبی و خشکسالی امسال سطح زیرکشت محصولات زراعی در استان ۲۰ درصد کاهش پیدا می‌کند.

 

وی افزود:کشت هندوانه ۷۰ درصد، ذرت ۲۰ درصد و سبزیجات ۲۰ درصد کاهش می‌یابد.

رئیس جهاد کشاورزی استان هرمزگان  پیش بینی کرد با اجرای برنامه اصلاح الگوی کشت، سطح زیر کشت هندوانه در استان از ۳۶ هزار و ۸۴۰ به ۹ هزار و ۶۸۵ هکتار به هکتار کاهش پیدا کند.

رئیس جهاد کشاورزی استان هرمزگان گفت: با کاهش کشت ۷۲ میلیون مترمکعب در مصرف آب صرفه جویی می‌شود.

باقرزاده با اشاره به کاهش ۶۸ درصدی بارندگی امسال نسبت به پارسال گفت: جلساتی با مسئولان کشاورزی استان‌های هم جوار برای رعایت الگوی کشت با هدف جلوگیری از زیان کشاورزان برگزار می‌شود.

وی گفت: کشاورزان در صورت رعایت اصلاح الگوی کشت افزون بر کاهش هزینه‌های تولید می‌توانند محصولات تولیدی را با قیمت بیشتری بفروشند.

باقر زاده گفت:کاهش سطح زیر کشت شامل محصولات خرید تضمینی نمی‌شود.

رئیس جهاد کشاورزی استان هرمزگان با اشاره به تقویت کشت محصولات زراعی کم مصرف آبی گفت: کشت دانه‌های روغنی مانندکلزا افزایش می‌یابد.

علی باقرزاده افزود: روش‌های آبیاری نوین، نصب کنتور‌های حجمی بر روی چاه‌ها و کشت‌های گلخانه‌ای مصرف آب را کاهش می‌دهد.

در یک سال زراعی برای ۷۹ هزار هکتار سطح زیر کشت محصولات زراعی در استان یک میلیارد و ۴۵۰ میلیون متر مکعب آب مصرف می‌شود.

انتهای پیام/ف

کاهش سطح زیرکشت محصولات زراعی در هرمزگان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.