رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران با اشاره به اینکه در بیمارستان شهدای تجریش مرکز کشوری در حوزه جراحی عروق، اعصاب، سرطان و ترمیمی است، افزود: بیماران صعبالعلاج از سراسر کشور برای درمان به این مرکز مراجعه میکنند و این بیمارستان وظیفه خدمترسانی به مصدومان حوادث ترافیکی است و مرکز ترومای شمال و شمال شرق تهران محسوب میشود.
وی با اشاره به اینکه افتتاح بخشهای مراقبتهای روزانه، ارتوپدی و تروما نقش مهمی در ارائه خدمات درمانی بهتر به بیماران دارد، عنوان کرد: در آینده با راهاندازی بیمارستان مدرن 700 تختخوابی با تامین بودجه و حمایت وزیر انجام میشود و ارائه خدمات با راهاندازی این بیمارستان مدرن توسعه مییابد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران تاکید کرد: بیمارستان شهید بهشتی بخش ارتوپدی ندارد و بیماران حوادث ترافیکی به بیمارستان اختر یا سایر مراکز درمانی منتقل میشوند.
در ادامه مراسم محسنی رئیس بیمارستان شهدای تجریش گفت: بیمارستان شهدای تجریش جزء 5 بیمارستان شلوغ محسوب میشود و بیماران زیادی به اورژانس این مرکز درمانی مراجعه میکنند.
وی ادامه داد: در گذشته تعداد تختهای اورژانس این بیمارستان 26 عدد بود ولی خوشبختانه امروزه تعداد تختهای اورژانس به 74 عدد رسیده است.
محسنی با اشاره به اینکه امروزه در بیمارستان شهدای تجریش 3 ارتوپد ثابت در اورژانس حاضر و بخش مراقبتهای روزانه با هدف کاهش هزینهها و کم شدن طول درمان راهاندازی شده است، تاکید کرد: شناسایی فرآیندها در این بیمارستان انجام و مشکلات فضای فیزیکی، نیروی انسانی، تجهیزات برطرف شده است؛ خوشبختانه امروزه تعداد پرستاران در این مرکز درمانی به 62 نفر افزایش پیدا کرده است.
انتهای پیام/