مجتمع غذایی غدیر برای تهیه غذای زائران ایرانی در نجف اشرف افتتاح شد.

زائران نجف از این پس غذای ایرانی می‌خورندبه گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مجتمع صنایع غذایی غدیر برای تامین غذای زائران ایرانی منطبق با شاخص‌های کیفی و بهداشتی در حاشیه سفر رسمی سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و حمید محمدی رئیس سازمان حج و زیارت به کشور عراق در نجف اشرف افتتاح شد.

مجتمع صنایع غذایی غدیر که با سرمایه گذاری مشترک ایران و عراق ساخته شده است، علاوه بر تامین غذای زائران ایرانی، قابلیت تهیه و تامین و بسته بندی غذای مورد نیاز زائران سایر کشورها، شرکت‌های هواپیمایی و دیگر مراکز را دارد.

این مجتمع مجموعه‌ای صنعتی و روزآمد به شمار می‌رود که پس از بهره برداری، یک تحول غذایی با امکانات عالی با ارتقای کیفیت در راستای ارایه خدمات بهتر به زائران را به وجود می‌آورد.

مجتمع صنایع غذایی غدیر در فاز اول به طور روزانه طبخ ۲۰ هزار پرس غذا را در برنامه خود دارد.

انتهای پیام/

برچسب ها: حج و زیارت ، نجف اشرف
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۶ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۷
خیلی عالیه جانم به فدای امام علی ع