به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ثروتمند شدن و کسب درآمد میلیونی برای همه ی افراد یک رویا است و همه تصور می کنند که باید تمام طول عمر خود را با جدیت و تلاش کار کنند تا به همچین رویایی دست یابند. اما برخی از ثروتمندان جهان ثابت کردهاند که این فرضیه به طور کامل درست نیست و در کوتاهترین زمان ممکن نیز میتوان یک شبه ره صد ساله را پیمود. این افراد نه از ثروت و سرمایه پدرانشان استفاده کردهاند نه به سرقت و پولهای مردم اقدام کردهاند، بلکه با زیرکی و هوشیاری در دنیای تکنولوژی امروزی توانسته اند علاوه بر ثروت اندوزی برای خودشان، امکاناتی جدید و جالب برای دیگران نیز فراهم کنند. در این مطلب به معرفی هفت تن از افراد موفق و ثروتمند که در مدت زمان کوتاهی ثروتمند شده اند، می پردازیم.
بنیانگذار آمازون _ ۶ سال
6 سال بعد از راهاندازی فروشگاه آنلاین کتاب مسووم به آمازون، نام جف بیزوس وارد فهرست میلیاردهای جهان شد که احتمال می رفت سرمایه اش ۱۰ میلیارد دلار باشد. جفری پرستون بِیْزوس مؤسس شرکت آمازون، بزرگترین شرکت خرده فروشی آنلاین در جهان است که با ثروت حدودا یکصد میلیارد دلار به ثروتمندترین شخص در تاریخ تبدیل شده است.
بنیانگذار فیسبوک _ ۴ سال
برای اولین بار در سال ۲۰۰۸ میلادی نام مارک زاکربرگ وارد لیست میلیاردرهای جهانی فوربس شد. این مجله او را جوانترین میلیاردری که ثروتش را شخصاً کسب کرده معرفی کرد. هم اکنون سرمایه او حدود ۶۰ میلیارد دلار برآورد شده است.
بنیانگذاران یاهو _ 4 سال
در سال ۱۹۹۴ میلادی دیوید فیلو و جری یانک یاهو را تاسیس و پس از 2سال شرکت خود را عمومی کردند که با این کار رسما میلیاردر شدند.
بنیانگذار ایبی (e-bay) _ ۳ سال
پیر امیدیار بنیانگذار و رئیس ایرانی-آمریکایی ای بی در سال ۱۹۹۵ این سایت حراجی را راهاندازی کرد. امیدیار سه سال بعد و در سن ۳۱ سالگی به عنوان یک میلیاردر شناخته شد.
بنیانگذاران اسنپچت _ ۳ سال
یوان اشپیگل و بابی مورفی با ایده اشتراکگذاری عکسهایی که پس از مدتی به صورت خودکار پاک شود، اسنپچت را راهاندازی کردند. سه سال بعد با بالا رفتن قیمت سهام آنها به بیش از یک میلیارد دلار ثروت دست یافتند. امروزه نام آنها در فهرست ۲۰ میلیاردر برتر سایت فوربس قرار دارد.
بنیانگذار گلوبال کراسینگ _ ۲٫۵ سال
گری وینیک در سال ۱۹۹۷ میلادی، شرکت گلوبال کراسینگ را راه اندازی کرد. این شرکت مخابراتی به شرکتهایی مثل مایکروسافت و AT&T کمک کرد تا به مشتریهای آسیایی خود دسترسی داشته باشند. گلوبال کراسینگ یک سال بعد، عمومی شد و حدودا ۴٫۵ میلیارد دلار سود داشت.
بنیانگذارشرکت پرایسلاین (Priceline) _ 1 سال
جی اس. واکر یک سال پس از راهاندازی این شرکت توانست به لیست میلیاردرهای جهان ملحق شود. جی اس. واکر در سال ۲۰۰۰ سهامش را به قیمت ۴۲۶ میلیون دلار فروخت و این شرکت را ترک کرد.
انتهای پیام/