علاقه بیش از اندازه به استفاده از محصولات آرایشی بهداشتی شیمیایی می‌تواند به جای داشتن پوست و مویی زیبا، فرد را در معرض ابتلا به بیماری‌ ها قرار دهد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ کارشناسان در جدیدترین پژوهش‌های خود دریافتند برخی عادت های مراقبتی و زیبایی که بانوان  آن‌ها را انجام می‌دهند می‌تواند اثری مخرب برسلامت بدن به ویژه تنظیم هورمون‌ها داشته باشد.

دگرگونی هورمون‌های بدن انسان، افزون برفعل و انفعالات درون بدن به مواد غذایی که می‌خورید، هوایی که استشمام می‌کنید، احساس و عواطف و حتی محصول‌های آرایشی که برروی پوست قرار می‌گیرند، بستگی دارند.


کارشناسان توصیه می‌کنند افراد از محصول‌های بهداشتی، آرایشی شیمیایی کمتر استفاده کنند، زیرا به وسیله پوست جذب شده و می‌تواند سب دگرگونی در هورمون‌های بدن شود.

این دگرگون شدن هورمون‌ها می‌تواند سبب بروز مشکل هایی همچون آکنه و جوش صورت، کیست تخمدان، ریزش موی سر، رویش مو‌های زائد، چاقی، قاعدگی‌های نامنظم، خشکی پوست در برخی افراد، افسردگی و دگرگون شدن خلق و خو شود.


محصول‌های آرایشی بهداشتی پوست و حتی مو مانند انواع کرم ها، لوسیون ها، عطرها، فوم‌های آرایشی، پاک کننده‌های آرایش، اسپری‌های مو، صابون‌های شوینده و مواردی از این دست تعادل هورمون‌های بدن را برهم می‌زنند.


رایحه‌های مصنوعی که به بسیاری از این محصول‌های شیمیایی برای خوشبو شدن و جذب مشتری افزوده می‌شود، اصلی‌ترین عامل بروز آلرژی‌های تنفسی و پوستی است.

یک عطر خوشبوی گران قیمت که فرد به آن دلبستگی شدید دارد امکان دارد حاوی ۹۰۰ عنصرمختلف باشد که جذب بدن می‌شوند.

شوینده‌های شیمیایی که برای پوست‌های چرب و جوش دار مورد استفاده قرار می‌گیرند به میزان زیاد سطح پوست را از چربی‌های مفید و مضرپاک می‌کنند و این سبب تلاش بدن برای تولید دوباره چربی مورد نیاز پوست و افزایش ترشح برخی هورمون‌ها می‌شود.


حتی در استفاده از برخی روغن‌های گیاهی مانند روغن نارگیل نیز افراد باید نوع پوست خود را بسنجند و سپس از آن استفاده کنند.

کارشناسان به بانوان باردار، افراد مبتلا به سرطان، بیماران مبتلا به بیماری‌های نقص سیستم ایمنی بدن و آلرژی توصیه می‌کنند کمتر از مواد آرایشی شیمیایی استفاده کنند.

منبع:Dailymail

انتهای پیام/

اختلال در عملکرد هورمونی با استفاده نادرست از محصول‌های آرایشی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۱ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۷
پيام رسان ايتا،نزديکترين حس به تلگرام،همه باهم درايتا،لطفا اطلاع رسانی کنيد
آخرین اخبار