مازیار میری مدیر «دارالفنون» استقبال از برنامه های این بخش از جشنواره جهانی فیلم فجر در چند روز اخیر را مثبت ارزیابی کرد.

به گزارش حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛  به نقل از ستاد خبری سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر، مازیار میری مدیر «دارالفنون» سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر با اشاره به اینکه این بخش امسال بسیار شناخته شده تر از دوره های قبل فعالیت خودش را آغاز کرد، گفت: در اولین دوره تنها  با هنرجویانی از 15 کشور فعالیت خودمان را شروع کردیم و امسال از 50 کشور از آفریقا، اروپا، آمریکای جنوبی، کشورهای منطقه و عربی، ژاپن، چین، اندونزی و... تقاضای حضور در بخش «دارالفنون» داشتیم.

وی این میزان استقبال را از نتایج برگزاری موفق دوره های قبل دانست و ادامه داد: هنرجویانی که سال های قبل در این دوره ها آموزش دیدند زمانی که به کشورهای خود بازگشتند با دیدگاهی روشن تر سفیران خوبی برای کشور ما شدند و همچنین تبلیغ جشنواره جهانی فیلم فجر را نیز کردند.

مدیر «دارالفنون» همچنین با اعلام اینکه در انتخاب هنرجویان سختگیری های بیشتری نسبت به سال قبل وجود داشته است، گفت: با توجه به میزان درخواست ها تصمیم بر این شد افرادی انتخاب شوند که نسبت به سینما شناخت بیشتری دارند همچنین در این دوره از استادان تخصصی تر و بنام تری برای برگزاری کارگاه ها دعوت شد.

وی رصد کردن هنرجویان دوره های مختلف و حفظ ارتباط اعضای «دارالفنون» با یکدیگر را از دیگر برنامه های طولانی مدت این بخش برشمرد.

میری درباره دیگر نتایج برپایی این بخش گفت: به نظر من جدای از همه آموزش های تخصصی، مهمترین نتیجه ای که جمع شدن هنرجویان در بخش «دارالفنون»  می تواند به همراه داشته باشد، آموزش این اصل به آنهاست که سینما یک کارگروهی است. چنانچه بسیاری از اعضای «دارالفنون» چه کسانی که ایرانی هستند و چه افرادی که از کشورهای دیگر به ایران می آیند، همچنان ارتباطشان را با یکدیگر حفظ می کنند.

میری درباره دورنمای برگزاری بخش «دارالفنون» عنوان کرد: برای ما مهم است که ببینیم افرادی که در این دوره شرکت کرده اند، بعد از پایان دوره ها دو قدم بالاتر از جایی ایستاده اند که قبلا بوده اند.

مدیر «دارالفنون» سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر در پایان تاکید کرد: تمام این هنرجویان سفیران ایران در دنیا خواهند شد و مطمئن هستیم زمانی که به کشورهای خود بازمی گردند می توانند چهره واقعی تری از ایران و ایرانی را به مردمانشان نشان دهند.

صدور کارت عضویت یک ساله برای اعضای فعال/ نمایش‌های سینما فلسطین به سانس فوق العاده رسید

شادمهر راستین مدیر باشگاه سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر با اشاره به روند پیشبرد اقدامات این بخش گفت: ثبت نام در باشگاه و رزرو بلیت ‌ها بر اساس برنامه پیش بینی شده پیش می رود

وی با اشاره به استقبال هنرجویان و اعضای باشگاه از برنامه های جشنواره، خبر داد: ما در طول برگزاری جشنواره اعضای فعال را شناسایی می کنیم و در پایان جشنواره اعضای فعال کارت عضویت یک ساله باشگاه را دریافت می کنند و می توانند در نمایش های ویژه ای که بعدا مشخص می شود، با ارایه این کارت حضور داشته باشند.

وی در پاسخ به این که چه تعداد از اعضا می توانند کارت یک ساله عضویت را دریافت کنند، افزود: تمایل ما این است که همه اعضای این باشگاه از تمامی برنامه های جشنواره استفاده کنند و عضو ثابت باشند اما بر اساس سیاست گذاری دبیر جشنواره می توانیم مدل ارایه تسهیلات به اعضا را مشخص و این ظرفیت را تعیین کنیم. 

راستین با اشاره به رشد کمی اعضای باشگاه جشنواره نسبت به دوره قبل ادامه داد: ثبت نام ها در دوره سی و ششم آنقدر زیاد بود که ناچار شدیم از 25 فروردین روند عضوگیری را متوقف کنیم همچنین میزان بهره مندی اعضای باشگاه از بلیت های پردیس چارسو از 30  به 60 درصد نسبت به دوره گذشته افزایش یافت.

این نویسنده سینما با اشاره به شرایط ثبت نام در سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر عنوان کرد: در این دوره تاکید بر ثبت نام از میان دانشجویان رشته ها و مراکز سینمایی بود بنابراین هم از نظر کمی و هم  به لحاظ کیفی نوعی غربال گری در عضوگیری صورت گرفت و درنهایت تعداد اعضای باشگاه از 18 به 20 هزار نفر افزایش یافت.

مدیر باشگاه جشنواره جهانی فیلم فجر در پایان از در نظر گرفتن سانس های نمایش فوق العاده به دلیل استقبال زیاد اعضای باشگاه خبر داده و اعلام کرد زمان بندی دقیق سانس های ویژه در سینما فلسطین قابل پیگیری است.

نادر طالب زاده:

جشنواره جهانی فیلم فجر نوآوری در عرصه دیپلماسی فرهنگی است

نادر طالب زاده نویسنده، تهیه کننده و کارگردان سینما و تلویزیون با حضور در سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر گفت: جشنواره جهانی فیلم فجر نوعی نوآوری در دیپلماسی فرهنگی محسوب می شود و رضا میرکریمی دبیر آن با فلسفه ای مشخص آن را پیش می برد.

وی با مثبت ارزیابی کردن کارگاه های تخصصی جشنواره افزود: یکی از مصادیق تاثیرگذاری این رویداد، برگزاری کارگاه ها و ورکشاپ هاست که حضور هنرجویان بین المللی در آن جالب توجه است.

این سینماگر با اشاره به اهمیت سینما در معرفی فرهنگ هر کشور گفت: آنچه در تاریخ ماندگار است هنر نام دارد و یک بعد مهم از جلوه این هنر، شاخه ای به نام سینماست و جشنواره جهانی فیلم فجر اگر با مهندسی درستی پیش برود، می تواند تجربه موفقی را رقم بزند.

وی در پاسخ به این که گردهمایی سینماگران از اقصی نقاط جهان در رویداد بین المللی سینمای ایران چقدر توجه سایر کشورها را به کشورمان جلب می کند، گفت: زبان سینما، زبان وحدت انگیزی است و در همین راستا جشنواره جهانی فیلم فجر نتایج مثبت و مزایایی برای سینما و هنر دارد. کشورهای معاند با ایران همیشه عناد دارند، اما سایر کشورها که چنین نظری ندارند از جشنواره جهانی فیلم فجر استقبال کرده اند.

طالب زاده با بیان ارزیابی خود از وضعیت فیلم ها و مهمانان حاضر در جشنواره عنوان کرد: من فیلم ها را هنوز ندیده ام، اما می دانم برای تماشا ترغیب کننده هستند. در میان مهمانان خارجی نیز اسامی قابل توجهی دیده می شود. به نظرم یک کلاژ مناسب و جالب از فیلم ها و فیلمسازها در این دوره از جشنواره شاهد هستیم.

وی درباره نتایح تفکیک بخش بین الملل از ملی در چند سال اخیر بیان کرد: سطح کیفی برگزاری این دوره از جشنواره جهانی فیلم فجر نشان می دهد که این تفکیک تصمیم درستی بوده است.

گفتنی است؛ سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر ۱۹ تا ۲۷ آوریل ۲۰۱۸ (۳۰ فروردین تا ۷ اردیبهشت ۱۳۹۷) به دبیری سیدرضا میرکریمی در تهران در حال برگزاری است.

 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.