امیر محمد کافی، دبیر اجرایی جشنواره ملی فجر، در گفتوگو با خبرنگار حوزه فنآوریهای نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص این جشنواره گفت: این جشنواره برای اولین بار در کشور و با هدف تحقق یکی از اهداف اصلی نظام، «اقتصاد مقاومتی- اقدام و عمل» برگزار شده است.
وی ادامه داد: ترویج فرهنگ کارگروهی و جمعی میان دانشآموزان و دانشجویان از جمله اهداف دیگری بود که ما از طریق برگزاری این جشنواره خواهان رسیدن به آن بودیم.
دبیر اجرایی جشنواره ملی فجربا اشاره به ارتباط دانشگاه و صنعت گفت: شناسایی استعدادها و نخبگان پنهان کشور و آموزش به آنها از طریق این جشنواره عملیاتی میشود و این جشنواره با برقرای ارتباط مثلثی میان مدرسه ، دانشگاه ، صنعت به طرح ها جهت میدهد و در راستای تجاری سازی آنان قدم بر میدارد.
کافی در خصوص بخش های مختلف نخستین جشنواره ملی فجر اظهار کرد: این جشنواره از بخش های مختلفی همچون سازههای ماکارونی، هوافضا، دریا و ماشینهای چندزیست، نقاشی و انیمیشن تشکیل شده است و البته در بخش هوافضا گروه ها در سه بخش راکت آبی، گلایدر، پاورکرافت تقسیم شدند و به طور کلی این جشنواره از20 گرایش تشکیل شده است.
انتهای پیام/