به گزارش حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ امیر سرتیپ علی جهانشاهی معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در مراسم تجدید میثاق جمعی از کارکنان پایور و وظیفه نیروهای ۴ گانه ارتش با آرمانهای امام خمینی (ره) که صبح امروز سه شنبه 28 فروردین در حرم مطهر بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی برگزار سد، اظهار کرد: ۲۹ فروردین یادآور ایثارگریها و از خودگذشتگیهای ارتش قهرمان در جهت حفظ استقلال و تمامیت ارضی کشور است.
وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران باعث احیای دین مبین اسلام شد و نظام دو قطبی جهان را به چالش کشاند، عنوان کرد: امام خمینی (ره) ثابت کردند میتوان با نیت الهی در برابر مستکبران ایستادگی کرد.
معاون هماهنگ کننده نزاجا با بیان اینکه در پیروزی انقلاب اسلامی اقشار مختلفی نقش داشتند، اما یکی از اقشاری که کمتر به آن پرداخته شده، حرکت کارکنان ارتش بود، افزود: کارکنان ارتش که قبل از انقلاب هم عمدتا از اقشار مذهبی جامعه بودند، در وقت نیاز به ندای «هل من ناصر» حضرت امام خمینی (ره) لبیک گفتند.
امیر جهانشاهی با بیان اینکه دیدار ۱۹ بهمن همافران با بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، کمر طاغوت را شکست، گفت: ارتش ضمن نقش موثری که در پیروزی انقلاب داشت، در روزهای ابتدایی انقلاب در برابر تجزیه طلبان و ضدانقلاب در مناطق مرزی کشور نیز ایستادگی جانانهای کرد.
وی ادامه داد: در تاریخ انقلاب اسلامی ایران، پس از ۱۲ فروردین که به نام روز جمهوری اسلامی ایران است، دومین نامگذاری برای ارتش در روز ۲۹ فروردین از سوی امام خمینی (ره) صورت گرفت.
معاون هماهنگ کننده نزاجا با بیان اینکه ارتش امروز ارتشی است که دفاع از نظام و استقلال و مردم کشور را سرلوحه کارهای خود قرار داده است، گفت: هرکجا منافع ملی باشد، نیروهای مسلح و ارتش در خط اول حراست از منافع ملی حضور دارند.
جهانشاهی با بیان اینکه نیروهای مسلح و ارتش جمهوری اسلامی ایران هرکجا که درد و رنجی برای مردم پیش بیاید در کنار آنها حضور خواهد داشت افزود: در زلزله اخیر غرب کشور یگانهای ارتش اولین نیروهایی بودند که در کمتر از یک ساعت در مناطق زلزله زده حضور یافتند و به مردم زلزله زده کمک کردند.
وی با بیان اینکه قدرت امروز ارتش در همه ابعاد و عرصهها با ۸ سال دفاع مقدس قابل مقایسه نیست و ما امروز به مراتب از آن زمان جلوتر هستیم، ادامه داد: اقدامات خوبی در نیروی زمینی برای تغییر ساختار یگانهای پیاده و تکاور جهت افزایش قدرت تهاجمی این نیروها صورت گرفته است؛ تغییراتی که در ساختار نزاجا صورت میگیرد بر اساس اوضاع و شرایط منطقه است.
انتهای پیام/