به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ؛قلی زاده معاون فرماندار خوسف در شورای آرد و نان شهرستان خوسف گفت:با توجه به استقبال مردم از نان سنتی در دهکده گردشگری،نانوایی سنتی به صورت دائم در دهکده گردشگری با نظارت دستگاه های مربوطه راه اندازی خواهد شد .
وی با بیان اینکه صدور مجوز باید در شهرستان آسان تر انجام شود و از سختگیری های بی مورد پرهیز شود،افزود:یکی از مواردی که در کیفیت نان تأثیر می گذارد قدیمی بودن دستگاه های پخت است که نانوایی ها به دلیل نداشتن سرمایه از آن استفاده می کنند .
اسدالهی مدیر کل غله استان نیز در این جلسه گفت: 760 نانوایی در استان فعالیت دارند که عملکرد آنها ماهیانه بررسی می شود که در خصوص تأمین آرد مورد نیاز آنها هیچگونه کمبودی نداریم.
وی افزود:با توجه به اینکه نان در سبد غذایی مردم از جایگاه ویژه ای برخوردار است دولت بیشترین یارانه را به نان اختصاص داده است و باید در توزیع آرد نظارت ها بیشتر شود تا توزیع آرد ابزاری برای سودجویی برخی ها نشود .
اسدالهی با بیان اینکه برخی واحدها در حوزه مشاغل خانگی می توانند فعالیت کنند،گفت:نانوایی های خانگی می توانند همانند سایر مشاغل خانگی به شرط رعایت کلیه موارد بهداشتی مجوز دریافت کنند و سازمان غله این آمادگی را دارد برای این نانوایی ها آرد تأمین کند .
مدیر کل غله استان افزود:استفاده از سبوس فله در نانوایی ها ممنوع بوده است و باید از آرد سبوس دار جهت تهیه نان استفاده شود که ما به دنبال تولید آرد 10 درصد سبوس هستیم.
وی اظهار کرد:واحدهای نانوایی می توانند پروانه فعالیت خود را به دیگران انتقال دهند مشروط به اینکه طرف مقابل دوره های آموزش فنی و حرفه ای را گذرانده و گواهی معتبر کسب کرده باشد .
رئیس صنعت،معدن و تجارت شهرستان خوسف گفت:در خصوص نانوایی آزاد پز در شهرستان تاکنون هیچگونه استقبالی نشده است.
اکبری گفت:در سال گذشته یک واحد متخلف به دلیل کم فروشی در شهرستان شناسایی و به تعزیرات حکومتی معرفی شده است.
انتهای پیام/غ