به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، شاهپور رجایی با اشاره به تدابیر ویژه برای مقابله با بحران کمآبی در بخشهای صنعت و معادن و تامین آب مورد نیاز این واحدها اظهار داشت: صنایع و معادن استان بوشهر مجموعا ۲۱ میلیون متر مکعب در سال از چاهها و سفرههای زیر زمینی برداشت میکنند که ۴ درصد آبهای زیرزمینی برای این مجموعه مصرف میشود.
وی از اجرای بازچرخانی آب در حوزه صنعت و معدن استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: طرح بازچرخانی آب برای مقابله با بحران کمآبی و تامین آب مورد نیاز واحدهای صنعتی و معدنی اجرایی میشود که این مهم در صنایع آببر و معادن مانند سنگشکنها، کارخانه شن و ماسه، شهرکهای صنعتی اجرا میشود.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان بوشهر با بیان اینکه هماهنگی لازم با صاحبان صنایع و معادن برای اجرای طرح بازچرخانی آب در مرحله انجام است گفت: ساز و کاز و اجرای روش بازچرخانی آب در صنعت و معادن در سه ماه نخست امسال به صاحبان صنایع و معادن از خرد تا درشت ابلاغ شده است.
رجایی از ۸۰ درصد صرفهجویی آب در اجرای طرح یاد شده خبر داد و تصریح کرد: استقرار برخی سیستمها در بازچرخانی آب مانند فیلترینگها در واحد تولیدی شن و ماسه تا ۸۰ درصد در صرفه جویی آب موثر است.
وی با بیان اینکه واحدهای تولید شن و ماسه در دشتی، عسلویه و دشتستان به سیستم بازچرخانی آب مجهز میشود، افزود: بر اساس ارزیابیهای انجام شده اجرای طرح بازچرخانی آب در واحدهای صنعتی تا ۹۰ درصدی صرفه جویی آب به ثبت رسیده است.
رجایی بازچرخانی آب در صنعت برای جبران بیآبی را امری مهم و ضروری دانست و تاکید کرد: این شیوه جدید تامین آب میتواند چالش بیآبی را برای صنایع و معادن این استان را مرتفع کند.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان بوشهر با بیان اینکه آثار و مزیتهای بازچرخانی آب از واحدهای صنعتی و معدنی دیگر استانها مورد بررسی فنی و اقتصادی قرار گرفته است افزود: با اجرای این طرح ۸۰ تا ۹۰ درصد در صرفهجویی آب موثر است.
انتهای پیام/م