ستاری گفت: خلاقیت و نوآوری توام با سرمایه گذاری بخش خصوصی منجر به تحول ساختار اقتصادی و تولیدی کشور می‌شود.

به گزارش  حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛   سورنا ستاری در همایش حمایت از کالای ایرانی که در شهرستان قرچک برگزار شد با بیان اینکه اقتصاد مبتنی بر نفت حاصل از منابع زیرزمینی نمی‌تواند راهکار مناسبی برای رونق کسب و کار و حمایت از کالای "ایران ساخت" باشد، اظهار کرد: گام‌های جدیدی در راستای حمایت از کالای دانش بنیان ایران ساخت با حمایت استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان برداشته شده است و نسل جوان کارآفرین ایرانی ضمن ایجاد کسب و کار خود رویکرد پیشین مبتنی بر اقتصاد منبع محور را دستخوش تحول می‌کنند.

ستاری با بیان اینکه بروز خلاقیت و نوآوری توام با سرمایه گذاری بخش خصوصی منجر به تحول ساختار اقتصادی و تولیدی کشور می‌شود افزود: باید حرکت در همه بخش‌ها از جمله مسئولین شهرستان‌ها باشد که زیست بوم لازم برای رشد و باروری خلاقیت جوانان ارزش افزوده و اشتغال از محل نوآوری و دانش ایجاد شود.

رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره ملی فرهنگی و هنری "ایران ساخت"، فرهنگ سازی در حمایت از کالای ایرانی و بازارسازی برای کالای "ایران ساخت" را بهترین راه حمایت از تولید کالای با کیفیت و رقابتی دانست و افزود: با هموار کردن راه جوانان بومی منطقه می‌توانیم شاهد ظهور بیشتر کالا‌های ایرانی باشیم که ضمن تامین نیاز داخلی در حوزه رقابت و صادرات موفق هستند.

ستاری افزود: خوشبختانه اخیرا اتفاقات خوبی در این حوزه رخ داده است و کالا‌های ایرانی خوبی به بازار عرضه شده که توانستند گوی سبقت را از رقبای خارجی خود بربایند، اما این اتفاق به شکل گسترده و در همه عرصه‌های تولیدی محقق نمی‌شود مگر آنکه تولید کالای مرغوب ایرانی به خواست و اراده عمومی بدل شود.

معاون علمی فناوری رئیس جمهوری ایجاد صنایع ناسازگار با شهرستان‌ها را آسیب زا و موقتی برای ایجاد اشتغال دانست و گفت: اشتغالی که بر مبنای وام و بدون هماهنگی و سازگاری با محیط بومی شکل بگیرد ماندگار نخواهد بود و اثرات مقطعی خواهد داشت.

رئیس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به ظرفیت‌های بالقوه شهرستان قرچک در رونق تولید داخلی اشتغال افزود: این شهرستان و نخبگانی که به جامعه تقدیم کرد نشان داده است دارای ظرفیت مناسبی برای نخبه‌پروری است، اما این ظرفیت باید به مدد ایجاد زیست بوم لازم کارآفرینی و نوآوری راه بالندگی نخبگان را هموار کند.

در بخش پایانی این همایش با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری امام جمعه و فرماندار شهرستان قرچک از کارآفرینان این شهرستان تجلیل و قدردانی شد.

ستاری از شهرک صنعتی قرچک بازدید کرد 

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در سفر خود به شهرستان قرچک از از واحد‌های صنعتی و فناور مستقر در این شهرک صنعتی دیدن کرد.

در حال حاضر بیش از ۱۲۰۰ نفر در فضای بالغ بر ۲۰۰ هکتاری این شهرک صنعتی در واحد‌های صنعتی مشغول به فعالیت هستند.

عمده واحد‌های مستقر در شهرک صنعتی شهرستان قرچک در حوزه صنایع تبدیلی و خشکبار، پوشاک و منسوجات فعالیت می‌کنند.

در یک سال گذشته بیش از ۶۰۰ قرارداد صنعتی در این شهرک منعقد شده است و طی سال آینده ۲۵۰ واحد در حال ساخت این شهر به اتمام می‌رسد که زمینه ساز اشتغال بخش قابل توجهی از جوانان تحصیل کرده بومی شهرستان را فراهم خواهد کرد.

بازدید از بیمارستان ۹۴ تختخوابی شهید ستاری

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری همچنین از مراحل تکمیل و تجهیز بیمارستان ۹۴ تختخوابی شهید ستاری قرچک دیدن کرد.

این بیمارستان با بهره‌گیری از آزمایشگاه‌های تخصصی و فوق تخصصی کلینیک‌ها و آزمایشگاه‌های تخصصی و فوق تخصصی در آینده نزدیک و با گذراندن مراحل ارزیابی و تکمیل بخش‌های مختلف در خدمت ظرفیت سلامت شهرستان قرار خواهد گرفت.

 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.