شهر بانوی کرامت(س) در شب بعثت رسول رحمت،حضرت ختمی مرتبت، محمد مصطفی(ص)غرق در نور و سرور است.

قم،شادمان پیام آور مهر و رحمت به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازقم؛شهر مقدس قم در شب بعثت خاتم النبیین حضرت محمد امین(ص)،حال و هوای ویژه ای به خود گرفته و به همین مناسبت آیین های مولودی خوانی و مدیحه سرایی در حرم مطهر حضرت معصومه(س)، مسجد مقدس جمکران، مساجد ، تکایا و بقاع متبرکه  در حال برگزاری است.


بارگاه نورانی حضرت فاطمه معصومه(ص)مملو از زائران و مجاورانی است  که از سراسر کشور خود را به این بارگاه مطهر رسانده اند تا با شرکت در جشن های ویژه عید مبعث، این عید فرخنده را به بانوی کرامت (س) تبریک  
 می گویند.


ارادتمندان عصمت و طهارت علیهم السلام  با آذین بندی خیابان ها و برپایی ایستگاه های صلواتی، با توزیع شربت و شیرینی از زائران کریمه اهل بیت(س) پذیرایی می کنند.


نگاهی گذرا بر زندگانی سراسر خیر و برکت پیامبر اعظم(ص)


حضرت محمد(ص) در هفدهم ربیع الاول سال 570 عام الفیل در مکه دیده به جهان گشودند؛ پیامبر اسلام(ص)، بزرگترین نعمت خداوند برای بشر بود و همه عالم هستی از فیض وجود این پیامبر اعظم بهره مند شدند.


نام پدر بزرگوارشان عبدالله و مادرشان آمنه از زنان پاکدامن آن روزگار بود. پیامبر خدا(ص) پدر خود را پیش از تولد و مادرش را در کودکی از دست دادند و به همین دلیل در کنار پدر بزرگشان عبدالمطلب و دایه اش حلیمه پرورش یافت.


پس از درگذشت جد بزرگوار ایشان، ابوطالب(ع) عموی رسول نبی(ص) سرپرستی آن حضرت را برعهده گرفت؛ پیامبر(ص) به راستگویی شهرت داشت و به همین دلیل قبیله قریش به ایشان لقب امین داده بود.


آن بزرگوار در 25 سالگی با حضرت خدیجه(س) ازدواج کردند، بانوی پرهیزگار و ثروتمندی که تمام اموال خود را در راه رضای پروردگار به نیازمندان بخشید. این بانوی گرانقدر پس از بعثت، یار همیشگی خاتم پیامبران در راه گسترش اسلام حقیقی بود.

بعثت حضرت محمد امین(ص)انقلابی بزرگ بر ضد جهل و خرافه پرستی

پیامبر اکرم (ص) در هنگام بعثت، 40 سال داشتند؛ پیامبر اکرم (ص)، طبق رسم خویش چند روزی بود که برای عبادت و تفکر به غار حرا آمده بودند؛ در روز 27 ماه رجب بود که جبرئیل (یکی از چهار فرشته مقرب الهی و مامور ابلاغ وحی از جانب پروردگار به پیامبران) به سوی ایشان نازل شد. او بازوی پیامبر را گرفت و تکان داد و گفت: ای محمد بخوان. پیامبر فرمود: چه بخوانم؟ جبرئیل آیات آغازین سوره علق را از جانب خداوند نازل کرد و پیامبر(ص) شروع به خواندن کردند.


فراگیر شدن بت پرستی در مکه سبب شد حضرت محمد(ص) نخست به دعوت پنهانی اسلام بپردازند و سه سال پس از آن نزدیکان و خویشاوندان خود را به کاملترین دین خدا دعوت کنند. در مرحله سوم پیامبر(ص) دعوت همگانی را آغاز کردند، در این برهه، مردم زیادی از قبیله های مختلف به دین مبین اسلام ایمان آوردند.

 بعثت پیامبر(ص) انقلابی بزرگ بر ضد جهل، گمراهی، فساد، تباهی و بت پرستی بود،پیش از بعثت  مردم جهان در وضعیت بسیار ناهنجار و نامطلوبی قرار داشتند و جهان دچار فتنه، جنگ، خرافه پرستی بود، با آمدن پیامبر اسلام(ص)، دری از رحمت بر روی بشریت گشوده شد.

انتهای پیام/ش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار