تمامی کشتارگاه‌های چهارمحال و بختیاری طی سه ماهه نخست امسال، به سالن پیش سرد مجهز می‌شوند.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ عبدالمحمد نجاتی مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: تمامی کشتارگاه‌های سنتی دام استان در سه ماهه نخست امسال، به سالن پیش سرد مجهز می‌شوند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر فقط  کشتارگاه صنعتی جونقان در چهارمحال و بختیاری، دارای سالن پیش سرد برای نگهداری لاشه‌های دام‌های کشتاری است افزود: کشتارگاه‌های سنتی استان نیز با تغییر ساعت کشتار، لاشه‌ها را قبل از توزیع، حداکثر به مدت یک شبانه روز در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد در یخچال نگهداری می‌کنند.

نجاتی اضافه کرد: در سال گذشته، سه باب کشتارگاه سنتی دام در اردل، ناغان و گندمان به دلیل نداشتن شرایط بهداشتی و با اخذ احکام قضایی تعطیل و کشتار دام در این مناطق، به کشتارگاه صنعتی و یا کشتارگاه‌هایی با شرایط بهداشتی مناسب تر منتقل شد.

انتهای پیام/خ

تعطیلی سه باب کشتارگاه سنتی دام

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار