به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، و به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان سید دانیال محبی در دیدار با رئیس سازمان گسترش نوسازی صنایع ایران (ایدرو) در تهران اظهار داشت: زمینه اشتغال ۶۰۰ نفر با این میزان اعتبار از محل تسهیلات توسعه سواحل مکران در شهرستانهای چابهار و کنارک ایجاد شده است.
محبی پس از این نشست با تشریح نتایج دیدار و گفت: وگوی خود با رئیس سازمان ایدرو گفت: در این نشست مباحث مرتبط با طرحهای سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران در سیستان و بلوچستان مورد بررسی قرار گرفت و مسائل و مشکلات احتمالی احصا و راهکارهای عملیاتی رفع آن مورد توافق قرار گرفت.
وی بازسازی، نوسازی، توسعه و ارتقا کارخانه بافت بلوچ ایرانشهر، تسریع در اجرا و ساخت کارخانه تایر هامون در شهرک صنعتی رامشار و رفع مشکلات کارخانه ساخت قطعات فورج تفتان قالب در شهرک صنعتی محمدآباد شهرستان هامون را از جمله موارد توافق شده در دیدار با منصور معظمی ذکر کرد.
استاندار سیستان و بلوچستان افزود: در این نشست عملکرد سالهای گذشته و تخصیص بهینه تسهیلات کمکهای فنی و اعتباری سواحل مکران نیز به طور کامل مورد ارزیابی قرار گرفت.
محبی اظهار داشت: همچنین در این نشست، به منظور تدوین برنامه توسعه صنعتی سیستان و بلوچستان با استفاده از ظرفیتهای قانونی و توانمندیهای سازمان ایدرو، تشکیل کارگروه تخصصی مشترک مورد توافق قرار گرفت.
وی ارزیابی و شناسایی فرصتها و اولویتهای سرمایه گذاری صنعتی ایجادی و توسعهای در سیستان و بلوچستان منطبق با مطالعات آمایش، مزیتها و ظرفیتهای این استان، شناسایی و تعریف طرحها و پروژههای صنعتی مولد و اشتغالزا در رشته صنعتهای حائز اهمیت، تدوین بستههای حمایتی مشوق سرمایه گذاری صنعتی در ابعاد مالی، زیرساختی، عملیاتی، قانونی و هماهنگی و جلب حمایت دستگاههای اجرایی بانکهای عامل برای تسهیل در اجرای طرح و تامین تسهیلات بانکی را از جمله موارد توافق شده با سازمان ایدرو ذکر کرد.
استاندار سیستان و بلوچستان همچنین با اشاره به نتایج نشست خود با معاون رئیس جمهوری گفت: در نشست با عیسی کلانتری معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور مباحث زیست محیطی طرحهای سرمایه گذاری این استان، تشکیل کمیته ویژه و تخصصی بررسی راهکارهای احیای دریاچه هامون و مقابله با پدیده گرد و غبار، خشکسالی، کم آبی و توسعه سواحل مکران مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
محبی به نشست مشترک خود با معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل سازمان سرمایه گذاری خارجی اشاره کرد و گفت: مباحث مرتبط با سرمایه گذاری خارجی سیستان و بلوچستان و بهره مندی طرحهای سرمایه گذاری از خطوط اعتباری در این نشست مورد بررسی قرار گرفت.
وی بیان کرد: در این نشست با توجه به توفیق سیستان و بلوچستان در جذب سرمایه گذاری خارجی، تشکیل کارگروه ویژه استان در سازمان مذکور برای رفع موانع، پیگیری و تسریع در اجرای طرحهای سرمایه گذاری خارجی عملیاتی شد.
همچنین عضویت سیستان و بلوچستان در کارگروه جاده ابریشم، حضور استان در هیاتها و نشستهای سرمایه گذاران خارجی در سطح ملی و همکاری سازمان مذکور در تدوین بستههای سرمایه گذاری از جمله موارد ذکر شده در این نشست مشترک بود.
انتهای پیام/ع