به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد ،با فرا رسیدن فصل بهار و حتی روزهای پایانی سال کم کم تازگی و سرسبزی طبیعت به واسطه رویش گیاهان خوراکی کوهی رنگ و لعاب ویژهای به بازارهای روزانه شهرهای کردنشین به خصوص شهر مهاباد میبخشد. خودنمایی گیاهان خوراکی بهاری در سفره مردم مهاباد
مجید پاتو، رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان مهاباد گفت: در مناطق روستایی این شهرستان بیش از ۵۰ نوع گیاه خوراکی، دارویی و صنعتی برداشت میشود که مصرف آن از روزگاران گذشته مرسوم بوده است.
خسرو آناهید کارشناس تغذیه هم گفت: علی رغم کمبود بارش برف نسبت به سالهای گذشته امسال نیز خوان پر نعمت طبیعت لطف خود را از مردم این مناطق دریغ نکرده و همچون همیشه سفره مردم در این فصل سال با انواع طعام از گونههای مختلف گیاهان خوراکی آراسته شده است.
آناهید افزود: کنگر، شنگ، ترشک، اسفناج و سیر کوهی، ریواس و گیلاخه از گیاهان خوراکی و لذیذ و مورد پسند ذائقه مهابادیها به شمار میرود که هر روز صبح توسط اهالی روستاها و برخی از شهرنشینان از دامان طبعیت و کوهپایههای منطقه برداشت و در بازار منطقه به شهروندان عرضه میشوند.
انتهای پیام/خ