سلطان زاده آهنگساز برنامه روايت فتح، از ويژگی های شهيد آوينی و هنر انقلاب گفت.

خاطرات آهنگساز برنامه روایت فتح از همكاری با شهيد آوينی/ هنر انقلاب، هنری خودساخته استرضا سلطان زاده آهنگساز مجموعه برنامه روايت فتح، در گفتگو با خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به اینکه امسال بیست و پنجمین سال شهادت سید مرتضی آوینی است؛ گفت: بيست و پنج سال پيش در سه اتاق كوچك و با فضای محدود مجموعه روايت فتح را می ساختيم. شايد كل تيم تهيه اين برنامه به ده نفر هم نمی رسيد، اما با همه بضاعت كمی كه داشتيم هر هفته يك مستند را به پخش می رسانديم. در واقع هر پنجشنبه يك مستند از برنامه روايت فتح روی آنتن می رفت. اتفاقی كه الان با وجود امكانات فراوان كمتر می افتد.

وی درباره نحوه آشنايی خود با شهيد آوينی و ساخت آهنگ های برنامه روايت فتح بيان كرد: آشنایی من با آقای آوینی سر سریال خنده شقایق بود آن هم به واسطه آقای طالب زاده. من و گروه، موسیقی برای این فیلم ساختیم و بعد قرار شد ملاقاتی با آقا مرتضی آوينی داشته باشيم. شهيد آوينی در آن جلسه درباره ساخت نوع موسيقی‌ كه برای روايت فتح می خواست صحبت كرد.  ما كار را دست گرفتيم و درواقع اپراتور كار شهيد آوينی شديم؛ آن زمان صد در صد به آنچه آوينی خواست نرسيديم اما می شود گفت خیلی به آن نزديك شديم.  امروز احساس می كنم بعد از بيست و پنج سال تازه داريم آنچه را آوينی دنبالش بود، می سازيم.

آهنگساز مجموعه برنامه  روایت فتح، درباره ویژگی ها و هدف شهيد آوينی از كار گفت: اولین هدفی که آوینی دنبال می کرد، خواست و رضای خدا بود. او هیچگاه برای پول قرارداد نمی بست. درباره جنگ، خشن‌ترین و بدترین اتفاق دوران خود اثر تولید می کرد، بدون اینکه یک فریم ناراحت کننده نشان بدهد. در واقع او درباره رشادت بچه های بسیجی، بخشندگی و لطافتی که در جنگ داشتند فیلم می ساخت. او بدترین اتفاق را با بهترین آدم ها خلق می کرد. گروهی هم که دور و برش جمع کرده بود، همه همین طور بودند، خودش افرادی را بر می گزید که هدف و خواستشان کار برای رضای خدا باشد. به ما می گفت درست مثل نمازی که می خوانيد نیت قربة الی الله کنید. ولی امروز ببینید ما چه می کنیم؛ اول قرارداد می بندیم، بعد هم می گوییم برای آقای فلانی کار می کنم. این روند آن نتیجه ای که شهید آوینی دنبالش بود را نمی دهد.

سلطان زاده در پايان درباره برگزاری مراسم سالگرد شهادت شهيد آوينی و هنر انقلاب در كشورمان اظهار كرد: ما امسال بیست و پنجمین سالگرد شهادت ایشان را گرامی داشتیم؛ در حالی که دو سال این مراسم برگزار نشد. من  فکر می کنم خود آقا مرتضی نیازی نداشته باشد که چنین مراسمی برایش برگزار بشود. مردمی هم که اینجا جمع شدند، باید بدانند که امروز فقط روز آوینی نیست؛ همیشه روز آوینی است. آوینی را همیشه می توان دنبال کرد؛  کتاب ها و فیلم هایش هست و مردم می توانند آثارش را دنبال کنند. مردمی که اینجا جمع می‌شوند، به نظرم فقط برای تجلیل از مقام آوینی آمدند. هنر انقلاب هم همین طور است؛ هنری است که می تواند همیشگی باشد. هنر انقلاب به تعبیری که مقام معظم رهبری گفتند همان آتش به اختیار است؛ هنری است خود ساخته. نمونه چنین هنری را ما در آثار آوینی دیده ایم. او نمونه بارز فردی بود که هر جا حس می کرد مفید است، وارد می شد و برای انقلاب و مردم کار می کرد.

انتهای پيام/

هنر انقلاب از نگاه آهنگساز روايت فتح

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Germany
ناشناس
۱۵:۴۶ ۲۲ فروردين ۱۳۹۷
روحشان شاد