سبک زندگی شهری و ماشینی، غذاهای آماده را بر سر سفره های ما آورده که تهدیدی برای سلامتی به ویژه برای کودکان و نوجوانان است.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، فست فودها غذاهایی هستند که ساده و آسان تهیه می شوند اما مصرف مداوم آنها زنگ خطر سلامتی را به صدا در می آورد.

خسرو آناهیدکارشناس تغذیه می گوید: چاقی، دیابت و چربی خون تنها چند نمونه از بیماری هایی است که با مصرف زیاد این غذاها به آنها دچار می شویم.

آناهید افزود: فست فودها چون در روغن های مضر آماده می شوند و نمک و رنگ غیر مجاز و نیترات دارند چربی خون و چاقی مفرط را ایجاد می کنند.

وی اضافه کرد: میتوان به جای استفاده از این غذاهای چرب و پر ادویه از فست فود های سالم و سنتی استفاده کنیم ، مخلوط میوه ها و سبزی ها ، تخمه ها و تنقلات قدیمی، میوه های خشک شده و چربی هایی که در این دانه های خوراکی وجود دارد برخلاف چربی هایی که در فست فودها استفاده می شود چربی های بسیار مفیدی هستند که نه تنها باعث بیماری نمی شوند، بلکه ‌چربی بد خون را کاهش داده و باعث افزایش چربی خوب بدن می شوند.

انتهای پیام/ا

زنگ خطر سلامتی با مصرف زیاد فست فودها

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.