استاندار کرمانشاه بر تبدیل اعتبارات سفر رهبری به نقدینگی تاکید کرد و گفت: نباید اجازه داد درحالی که تخصیص در سال ۹۶ به صورت ۱۰۰ درصد است اما نقدینگی را سال ۹۹ تحویل بگیریم.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛هوشنگ بازوند  استاندار کرمانشاه امروز پنج شنبه در اولین نشست شورای برنامه‌ریزی استان اظهار داشت: تخصیص اعتبارات هزینه ای ۳۲۵ میلیارد تومان بوده که به طور ۱۰۰ درصد تخصیص داده شده و حدود ۱۱ میلیارد تومان آن باقی مانده که طی امشب ابلاغ می شود که در این صورت تخصیص های جاری به ۱۰۷ درصد می رسد.

استاندار کرمانشاه ضمن انتقاد از سازمان برنامه ریزی و اقتصاد و دارایی بیان کرد: کل بودجه باید به طور نقدینگی پرداخت می شد اما به چه دلیل ۳۳ درصد آن در اسناد وارد شد که باید توسط این دو دستگاه پیگیری می شد و اجازه نمی دادند این میزان به اسناد تبدیل می شد.

وی گفت: همچنین باید توسط این دو دستگاه پیگیری شود که ۱۷۰ میلیارد دفتر مقام معظم رهبری به نقدینگی تبدیل شود و نباید اجازه داد درحالی که تخصیص در سال ۹۶ به صورت ۱۰۰ درصد است اما نقدینگی را سال ۹۹ تحویل بگیریم.

بازوند در ادامه به خسارت و تخریب ۸ هزار و ۴۴۹ واحد در ۱۱ شهرستان طی زلزله اخیر اشاره کرد و گفت: تا الان حدود ۳ هزار و ۸۹۷ واحد پروانه ساخت صادر شده است که فرمانداران باید در خصوص تعیین تکلیف مابقی واحدها اقدامات لازم را انجام دهند.

وی یادآور شد: از ۲۲ واحد تخریبی در کرمانشاه و ۶۳ واحد دالاهو هرکدام یک پروانه صادر شده است که باید این روال پیگیری شود چرا که ما باید پیگیر باشیم نه مردم.

استاندار کرمانشاه بیان کرد: حضور فعال نظام مهندسی لازم و واجب است در غیر اینصورت باید اطلاع رسانی شود چرا که ما می توانستیم طراحی و نظادت را با هزینه ای بسیار پایین تر به استانهای دیگر واگذار کنیم اما ترجیح دادیم با متری ۱۰ هزار تومان آنرا به مهندسین بومی تحویل دهیم و باید نظارت کنند و فرمانداران نیز به این مهم توجه داشته باشند.

وی بیان داشت: در این راستاسازمان نظام مهندسی استان باید نظارت دقیق تری بر روند ساخت و سازهای واحدهای زلزله زده داشته باشد چرا که در این زمینه کاستی هایی هست که باید جبران شود.

بازوند اشاره ای به راه آهن غرب داشت و گفت: راه آهن به صورت استانی اداره نمی شود بلکه حوزه ای است و استان کرمانشاه هم تحت پوشش اراک است.

استاندار کرمانشاه تاکید کرد: در بحث راه آهن کرمانشاه باید تلاش کنیم که اداره کل مستقلی برای استان طراحی کنیم و در این راه نمایندگان استان باید کمک کنند تا بتوانیم از ایستگاه نهاوند تا اسلام آباد و ... را تحت پوشش خود استان قرار دهیم.

بازوند ادامه داد: طی مذاکراتی که با معاون وزارت راه وشهرسازی داشته ایم، چنین عنوان شد که اگر اعتبار کار را تامین کنیم، امکان تکمیل راه آهن کرمانشاه-خسروی تا پایان سال ۹۸ وجود دارد.

وی افزود: مدیرکل راه و شهرسازی تا جلسه بعدی شورای برنامه ریزی، مکان یابی و مختصات احداث بندرخشک در استان را ارائه کند.

 

انتهای  پیام/ز

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.