به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ حمید پرورشی خرم اظهار داشت: این تعداد نقاط حادثه خیز در محورهای ارتباطی استان شناسایی شده است.
وی ادامه داد: از مجموع بررسی 106 نقطه دارای تصادف در استان 70 نقطه به عنوان نقاط پر تصادف شناسایی شده و با تعیین پیمانکار این نقاط ساماندهی می شوند.
پرورشی خرم افزود: عمده نقاط حادثهخیز در محورهای فرعی و روستایی بوده که تمامی آنها آشکارسازی شده است.
وی خاطرنشان کرد: نصب تابلو، خط کشی، نصب مانع و علائم ایمنی از فعالیتهای اجرا شده برای آشکار سازی این نقاط است.
این مسئول ابراز داشت: شناسایی نقاط پر حادثه و آشکار سازی، ایمن سازی پل ها و پرتگاه ها در محورهای شریانی از اقدامات مهم این اداره کل در افزایش ایمنی است.
معاون راهداری اداره کل راهداری استان همدان با بیان اینکه 2 هزار و 678 کیلومتر راه روستایی آسفالته در استان همدان وجود دارد، تصریح کرد: بیشتر حمل و نقل کالا و مسافر استان همدان از طریق جاده و در محورهای ارتباطی به وسعت پنج هزار و 114 کیلومتر انجام می شود.
پرورشی خرم اضافه کرد: 85 کیلومتر از جاده های همدان آزادراه و در محور همدان - ساوه است که حدود 3/4 درصد از آزادراه های کشور را شامل می شود.
وی با تأکید بر اینکه هدف اصلی این اداره کل افزایش ایمنی و حمل و نقل روان است، یادآور شد: متاسفانه بیشتر تصادفات رخ داده در حوزه استحفاظی راه های تحت نظارت این اداره کل از نوع واژگونی بوده و مطابق نظر کارشناسان، دلیل این نوع تصادفات تخطی از سرعت مجاز، خستگی و خواب آلودگی راننده و... است.
حمید پرورشی خرم با بیان اینکه همدان در ساخت بزرگراه از استان های پیشرو در کشور است، خاطرنشان کرد: استان همدان نسبت به مساحت خود و استاندارد کشوری دو برابر جلوتر است.
انتهای پیام/ د