![تراموا به خیابانهای تهران رسید + فیلم](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339179_193.jpg)
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ؛فرشید بهشتی رئیس شبکه بهداشت و درمان خرمشهر با بیان اینکه از 20 اسفند تا 15 فروردین یکهزار و 134 مورد درمان سرپایی در یادمان شهدای شلمچه انجام شده، گفت: همچنین یکهزار و 695 مورد درمان سرپایی در یادمان علقمه شهدای غواص خرمشهر صورت گرفت.
وی افزود: در این مدت 448 ماموریت شهری و جاده ای از سوی مرکز فوریت های پزشکی خرمشهر انجام شده که در مجموع 334 مورد ماموریت غیر تصادفی و 114 مورد تصادفی بوده است.
بهشتی، از پذیرش ودرمان رایگان 115 مورد کاروان های راهیان نور در بیمارستان ولیعصر(عج) خرمشهر خبر داد و گفت: امسال علاوه بر افزایش پایگاه های ثابت، هفت نیروی جدید به نیروهای فوریت های پزشکی اضافه شده و پنج دستگاه آمبولانس به امکانات پیشرفته MICU مجهز شده و آمبولانس های قدیمی نیز با تجهیز به 'دی.سی شوک' ارتقا یافته اند.
فوریت های پزشکی خرمشهر در سال گذشته پنج هزار و 370 ماموریت داشته است.
انتهای پیام /د