غذا به عنوان یک ابزار تفریحی و لذت بخش در هر فرهنگ و ملیتی، جایگاه ویژه ای در صنعت گردشگری دارد.

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ کشور ایران به دلیل دارا بودن جاذبه‌های زیاد گردشگری، سالانه تعداد زیادی از گردشگران را به سمت  خود جلب می‌کند. حتی شاید بتوان گفت بسیاری از سفرها و گردشگری‌ها تنها به بهانه تست کردن غذاهای معروف مقصد سفر صورت می‌گیرد به طوری که چیزی حدود 88 درصد هدف جهانگردی آشنایی با با غذای ملل مختلف است.

 از مصادیق این اتفاق می توان به مکتب غذای ایرانی اشاره داشت که در کنار رم و چین،  جزو سه مکتب غذایی برتر جهان است. غذای هند، ترک و عرب نیز از مکتب آشپزی و غذای ایرانی منشعب شده اند. کشور ما با ۲۳۰۹ نوع تنوع غذایی و نوشیدنی در رتبه سوم مکتب غذایی جهان قرار گرفته است.

در ادامه اینفوگرافیکی در این زمینه مشاهده می کنید.

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.