به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ؛جعفر ربیحاوی مدیر گروه سلامت محیط و کار دانشکده علوم پزشکی آبادان با اشاره به انجام پایش و بازرسی فنی چهار هزار واحد صنفی حساس در طرح سلامت نوروزی گفت: حدود دو هزار کیلوگرم موادغذایی شامل مواد پروتئینی، لبنیات، کنسرو ، کمپوت و غیره که تاریخ مصرف آنها گذشته بود به همت کارشناسان بهداشت محیط از مدار توزیع خارج شد.
وی افزود: به دنبال تشدید نظارت ها و بازدیدهای کارشناسان بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی، مواد فاسد کشف شده از چرخه مصرف انسانی خارج و متخلفان به مراجع قضایی معرفی شدند.
ربیحاوی گفت: همچنین در این بازده زمانی، هزار و ۵۰۰ مورد عوامل کیفی در مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی با تجهیزات پرتابل مورد سنجش قرار گرفته شد.
مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی آبادان افزود: به ۱۳ مورد شکایت ثبت شده در سامانه ۱۹۰ کشوری نیز رسیدگی شد.
ربیحاوی از مصرف کنندگان خواست تا در هنگام تهیه موادغذایی به اطلاعات درج شده بر روی کالا دقت و موارد مشکوک را به سامانه ۱۹۰ اعلام کنند.
انتهای پیام/د