به گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سرهنگ حسن محمدنژاد در گفتوگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا در تشریح این خبر اعلام کرد: در پي شکايت دختری با ارائه مرجوعه قضايي به پليس فتا، چنین عنوان داشت که در یکی از شبکههای اجتماعی پرمخاطب، صفحهای جعلي با انواع تصاوير شخصی و خانوادگی وي ایجاد شده و مشغول فعالیت بوده و اقدام به نشر اکاذیب تحت عنوان مشاوره، روانشناسی و روانپزشکی با نام و تصاویر من نمودهاست، به همین منظور تقاضای رسیدگی موضوع را دارم.
این مقام ارشد انتظامی افزود: در ادامه حسب دستور مقام محترم قضایی، رسيدگي به این پرونده در دستور کار کارشناسان اين پلیس قرار گرفت، که با بررسيهاي فني و تخصصي به عمل آمده، متهم به هویت معلوم با آدرس و مشخصات دقیق شناسایی گردید.
سرهنگ محمدنژاد گفت: کارشناسان پلیس فتا در ادامه با هماهنگي مقام محترم قضایي، متهم یادشده با عناوین معلوم، دستگیر و وی در تحقیقات به عملآمده، ضمن اقرار به بزه انتسابي عنوان نمود، بنده با جستجو در فضاي مجازي به تصاوير شاکیه دسترسي پيدا کرده و در ادامه با شماره تلفنی ناشناس، اقدام به ساخت صفحاتی جعلی با تصاوير خصوصی شاکيه نموده و به واسطه اين صفحات، انواع مشاورههاي روانپزشکي و زناشويي و ... به مخاطبين ارائه داده و در قبال آن مبالغی وجه نقد میگرفتم. همچنین در بعضی مواقع اقدام به اخاذی از مردم مینمودم.
وی در ادامه افزود: متهم انگيزه خود از اين عمل مجرمانه را حس کنجکاوي و جمعآوری وجه نقد و اخاذی عنوان داشته و دليل استفاده از تصوير شاکيه را نیز موجه بودن عکسهای وی بيان داشت.
سرهنگ محمدنژاد گفت: متهم در ادامه از عمل خود اظهار ندامت و پشیمانی کرده و از شاکی تقاضای عفو و بخشش نمود. سرانجام با تکميل تحقيقات، پرونده متشکله جهت سير مراحل قضايي به همراه طرفين روانه دادسراي عمومي و انقلاب گرديد.
رئیس پلیس فتا مازندران با اشاره به سوءاستفاده از تصاویر کاربران از سوی مجرمان سایبری هشدار داد: کاربران فضای مجازی به هیچ عنوان عکسهای شخصی خود را بر روی پروفایل شبکههای اجتماعی خویش قرار ندهید، حتی از بارگذاری تصاویر موجه خود و خانوادهتان نیز در فضای مجازی جدا خودداری نمائید. زیرا ممکن است مورد سوءاستفاده افراد سودجو قرار گیرد.
انتهای پیام/